مراسم ختم قرآن عظیم‌الشأن و توزیع کمک به مناسبت یادبود از چهلمین روز شهادت محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۷ - ۱۵:۴
پوهنتون کابل

مراسم ختم قرآن عظیم الشأن به مناسبت یادبود از چهلمین روز شهادت شهدای واقعه دوازدهم عقرب پوهنتون کابل که تعدادی شهید و مجروح برجای گذاشت به روز دوشنبه ۲۴ قوس با حضور خانواده‌های شهدا و زخمیان آن واقعه در تالار شورای علمی پوهنتون کابل برگزار گردید.

این مراسم که باحضور رئیس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، رؤسای پوهنحی‌ها، تعدادی از استادان پوهنتون، خانواده‌های شهدا، زخمیان و محصلان پوهنتون و مسئولان تعدادی از نهادهای کمک کننده برگزار گردیده بود شامل دو بخش می‌گردید که بخش اول ختم قرآن کریم و بخش دوم آن شامل سخنرانی و توزیع کمک‌های نقدی و غیر نقدی به زخمیان و خانواده‌های شهدا بود.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئیس پوهنتون کابل پس از خاتمه یافتن ختم قرآن عظیم‌الشأن طی سخنان مقدماتی ابتدا حضور اشتراک کنندگان را در پوهنتون کابل خوش آمدید گفته و با تقبیح مکرر آن حادثه المناک، یکبار دیگر شهادت ۱۹ تن محصلان و یکتن از کارمندان پوهنتون را برای خانواده‌های آنان و جامعه اکادمیک کشور تسلیت عرض نموده و از جانب پوهنتون کابل با ایشان اظهار غمشریکی نمود.

پوهاند بابری واقعه دوازدهم عقرب را یک حرکت ددمنشانه خوانده از مسئولان امنیتی خواست تا ضمن تعقیب و سپردن تمام عاملان آن حادثه به پنجه‌ی قانون، در تأمین امنیت نهادهای اکادمیک بیشتر از پیش تلاش نمایند تا جوانان کشور بتوانند در یک فضای امن و به دور از نا ملایمت‌های امنیتی به درس و تحصیل خویش ادامه دهند. آقای بابری در اخیر از تأمین و بهبودی نسبی امنیت پوهنتون کابل اظهار خرسندی نموده همچنان از نهادهایی که هم در جریان روزهای گذشته و هم با حضور در این مراسم با خانواده‌های شهدا و زخمیان همکاری نموده اند ابراز قدردانی نمود.

سپس مسئولان محترم نهادهای محترمی چون: شورای متحد مردمی مقیم کابل، شبکه زنان افغان، شخصیت خییر آقای جمشید و اتحادیه رؤسای پوهنحی‌های پوهنتون کابل هرکدام کمک‌های نقدی و بنیاد محترم زمانی مقداری قابل توجهی مواد ارتزاقی را برای خانواده‌های شهدا و زخمیان حادثه دوازدهم عقرب توزیع نموده و پس از آن مراسم با دعاعیه خیر و فلاح کشور به ساعت ۴:۳۰ عصر خاتمه یافت.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۱۶:۵۳

تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به امضاء رسید

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به روز چهارشنبه مؤرخ ۱ دلو سال جاری طی یک محفل با حضور پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس و معاون. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۵۱

از قهرمانی محصلان پوهنتون کابل در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر بزرگداشت گردید

معاونیت امور محصلان پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مؤرخ ۳۰ جدی سال جاری طی یک مراسم با شکوه از قهرمانی محصلان پوهنځی شرعیات در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر و کسب مقام سوم این. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۰:۲۳

دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل از کارکردهای استادان متقاعد و سابقه‌دار این دیپارتمنت تقدیر نمود

آمریت دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل طی یک محفل که به روز ‌شنبه مؤرخ ۲۷ جدی سال جاری با حضورداشت هیئت رهبری و استادان دیپارتمنت بخش فارسی دری در تالار جلسات این. . .

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل