سفیر کشور شاهی ناروی با رئيس پوهنتون کابل ملاقات نمود

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۶:۴۹
ku

آقای اولی اندریس لیندیمن سفیر کشور شاهی ناروی مقیم کابل و هیئت همراه ایشان با پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل دیدار و دوطرف روی موضوعات مورد نظر گفتگو نمودند.

در این دیدار که ساعت ۱۲:۳۰ ظهر روز سه‌شنبه در دفتر ریاست پوهنتون کابل انجام یافت ابتدا آقای لیندیمن سفیر کشور ناوری مقیم کابل صحبت نموده ضمن اظهار خرسندی از فراهم شدن زمینه‌ی این ملاقات، روی خلاصه‌ای از روند همکاری‌های کشور ناروی در بخش‌های بازسازی افغانستان، برنامه‌های علمی- فرهنگی سفارت ناروی مقیم کابل، چگونگی ایجاد و تقویت همکاری‌های علمی میان پوهنتون کابل و نهادهای اکادمیک کشور ناروی و اظهار تأسف و ابراز همدردی بابت وقوع حادثه دوازدهم عقرب پوهنتون کابل صحبت نموده و به ایجاد روابط بیشتر همکاری میان پوهنتون کابل و نهادهای علمی این کشور و چگونگی تقویت آن تأکید ورزید.

سپس، پوهاند دکتور محمد عثمان بابری ضمن اظهار خرسندی از این ملاقات، حضور هیئت این سفارت را در پوهنتون کابل خوش آمدید گفته و مرتبط با صحبت‌های آقای لیندیمن از همکاری‌ها و برنامه‌های گوناگون کشور ناروی در بخش‌های گوناگون به ویژه بخش‌های علمی فرهنگی افغانستان ابراز سپاس و قدردانی نموده همچنان به ایجاد و تقویب همکاری‌های علمی میان پوهنتون کابل و نهادهای اکادمیک کشور ناروی تأکید ورزید. آقای بابری در ادامه از برنامه‌های جدید پوهنتون کابل منجمله پلان تغییر پوهنتون کابل یادآوری نموده گفت: ایجاد و گسترش روابط همکاری‌های علمی با نهادهای خارجی یکی از بخش‌های اساسی این پلان بوده و بر اساس آن از جانب پوهنتون کابل به ایجاد هرنوع رابطه همکاری با نهادهای علمی کشور ناروی اعلام آمادگی نمود که در ختم نتیجه بر آن شد تا دو طرف روی چگونگی ایجاد این همکاری‌ها تلاش ورزیده و آنرا به منصه عمل برسانند.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۱ - ۱۶:۳۷

مراسم فاتحه‌خوانی برای شهدای حوادث المناک شهادت جوانان و متقاضیان امتحان کانکور در پل علم مرکز ولایت لوگر و همچنان مکتب سیدالشهدا در غرب کابل و در مجموع حوادث اخیر کشور، در پوهنتون کابل برگزار گردید.

مراسم فاتحه‌خوانی بر روح شهدای حملات وحوادث اخیر در کشور، به روز سه‌شنبه مؤرخ ۲۱ ثور سال جاری با حضور رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، رؤسای پوهنحی‌ها، استادان و تعدادی از. . .
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۳:۵۷

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان در پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان شامگاه روز چهارشنبه مؤرخ ۱۵ ثور سال جاری مطابق با بیست و سوم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی رهبری پوهنځی شرعیات با حضور وزیر تحصیلات عالی. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح