رییس پوهنتون کابل در ورکشاپ تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون اشتراک نمود

دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۴ - ۱۶:۲۱
ku

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل به روز دوشنبه مورخ 4 اسد سال جاری در ورکشاپ "تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون کابل" که از سوی دیپارتمنت پیداگوژی پوهنځی روانشناسی و علوم تربیتی پوهنتون کابل راه‌اندازی شده‌است اشتراک نمود.

رییس پوهنتون کابل ضمن تشکری و قدردانی از استادان دیپارتمنت پیداگوژی پوهنځی روانشناسی و علوم تربیتی بابت برگزاری این ورکشاپ گفت که برگزاری این‌گونه برنامه‌ها در جهت ارتقای ظرفیت و شایستگی‌های دانشی و مهارتی استادان نهایت مهم و موثر است و باید ورکشاپ‌ها و سیمینارهای بیش‌تری دراین راستا برگزار شود. به گفته پوهاند بابری، در این‌گونه برنامه‌ها و ورکشاپ‌ها استادان فرصت می‌یابند که اندوخته‌های علمی و اکادمیک شان‌را باهم در میان بگذارند و از تجارب و داشته‌های یک‌دیگر استفاده نمایند و به ظرفیت و شایستگی خود بیافزایند و این ظرفیت و شایستگی را به محصلین نیز انتقال دهند. رییس پوهنتون کابل تاکید نمود که رهبری پوهنتون همیشه حامی و پشتیبان برگزاری برنامه‌های علمی و اکادمیک است و به کمک چنین برنامه‌ها می‌توانیم استراتیژی درسی خود را تعیین نماییم و برای اولاد وطن خدمات موثرتری عرضه نماییم و رسالت پوهنتون را نیز ادا نماییم.

دراین ورکشاپ تعداد از استادان پوهنځی‌های پوهنتون کابل در سه گروپ حضور دارند و برای "تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون کابل" باهم بحث و گفتگو می‌کنند. پوهنمل رضا میرزایی، استاد دیپارتمنت پیداگوژی پوهنځی روانشناسی و علوم تربیتی و از برگزار کنندگان این ورکشاپ با ابراز تشکری و قدردانی از رییس پوهنتون کابل می‌گوید که در اکثر پوهنتون‌های معتبر جهان برنامه‌ها و ورکشاپ‌های به منظور دریافت و تعیین شایستگی‌های استادان وجود دارد و ما تلاش می‌کنیم که چنین برنامه‌ی در پوهنتون کابل نیز وجود داشته باشد و به همین دلیل این ورکشاپ را برگزار کرده ایم. آقای میرزایی می‌افزاید که آن‌ها از طریق این برنامه استادان نخبه و شایسته پوهنتون کابل را شناسایی می‌کنند و این مساله سبب تشویق استادان دیگر نیز خواهد شد که درچنین برنامه‌های اشتراک کنند. به گفته استاد میرزایی، این ورکشاپ می‌تواند استادان را در استخدام استادان جدید، ارزیابی استادان و ارتقای ظرفیت استادان و مسایل علمی و تحقیقی کمک و رهنمایی کند.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۳۰ - ۱۳:۸

محترم محمد اشرف غیرت به‌حیث رییس پوهنتون کابل معرفی گردید

طی محفل محترم محمد اشرف غیرت، ازسوی محترم روح الله روحانی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی و عبادالله وقاص، رییس دفتر وزارت تحصیلات عالی در حالی‌که محترم پوهاند دکتور محمد عثمان بابری،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۹:۲۳

رییس پوهنتون کابل با رییس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) دیدار نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل با محترم نجیب‌الله سیاوش رئیس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) در ریاست پوهنتون دیدار و روی برنامه‌های همکاری‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۴ - ۱۷:۱۳

امتحان کانکور سال ۱۴۰۰ حوزه کابل در پوهنتون کابل برگزار گردید

روند اخذ امتحان کانکور سال 1400 حوزه کابل، روز پنج‌شنبه مؤرخ 14 اسد سال روان با حضور داکتر عباس بصیر، وزیر تحصیلات عالی کشور، پوهاند دکتور محمد عثمانی بابری، رییس پوهنتون کابل و پوهاند. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل