رهبری پوهنتون کابل از کارکردها و خدمات تعدادی از استادان باز نشسته‌ی سال 1400 پوهنتون کابل گرامی‌داشت نمود

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۳ - ۱۰:۲۲
ku

هیات رهبری پوهنتون کابل به روز دوشنبه مؤرخ ۲۳ حمل سال جاری طی محفل باشکوه از کارکردها و خدمات ارزش‌مند ۱۲ تن استادان باز نشسته‌ی سال 1400 ه ش، پوهنتون کابل در حالیکه رییسان شماری از پوهنځی‌ها و استادان این پوهنتون نیز حضور داشتند، گرامی‌داشت نمود.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در ابتدای این محفل ضمن ستایش و قدردانی از کارکردهای علمی و اکادمیک این استادان و یک کارمند باز نشسته‌ی این پوهنتون خطاب به ایشان گفت: «شما در سال‌های دشوار با سپری نمودن مشکلات زیاد در پوهنتون کابل کارکردید و اولاد وطن را آموزش و تربیه سالم نمودید، که این نمایان‌گر صداقت و وطن دوستی شماست، رهبری پوهنتون کابل این خدمات شما را هیچ‌وقت فراموش نمی‌کند.»

به گفته رییس پوهنتون کابل، سن بازنشسته‌گی استادان و اعضای کادر علمی مطابق قانون کنونی سخت‌گیرانه است، دراین زمینه باید تامل صورت گیرد و قانون تقاعد اعضای کادر علمی تغییر کند. پوهاند بابری در بخشی از سخنانش تاکید کرد که شورای عملی پوهنتون کابل «طرز العمل استفاده از ظرفیت‌های علمی و اکادمیک استادان متقاعد» را تصویب کرده‌ و طبق این طرز العمل از ظرفیت استادان بازنشسته در حوزه‌های علمی و اکادمیک استفاده خواهد شد.

پوهندوی دکتور احمد مسعود منصوری رییس پوهنځی کمیای پوهنتون کابل به نمایندگی از رییسان پوهنځی‌های این پوهنتون در این محفل صحبت کرده و از سجایا، اخلاق و خاطره‌های شیرین این استادان به نیکی یاد آوری نمود. دکتور منصوری در سخناش گفت: «جای افتخار است که برای اولین بار در پوهنتون کابل محفل با شکوه به ابتکار رهبری پوهنتون به منظور قدردانی از استادان عالیقدر که سا‌ل‌های طولانی از عمر خویش را در راستای خدمت به اولاد وطن وقف نموده‌اند دایر می‌گردد و این نشان‌دهنده‌ی ارج قایل شدن به مقام والای استاد می‌باشد.»

در این محفل هم‌چنان پوهاند دکتور غلام حبیب پنجشیری، به نمایندگی از استادان بازنشسته‌ی حاضر در این محفل سخنرانی نموده و ضمن قدردانی از برگزاری آن گفت: «وعده می‌دهیم با اراده خلل ناپذیر از پژوهش، تالیف و ترجمه دست بر نداشته و نهادهای تحصیلات عالی را در خلق و آفرینش بکر و جاودانه مساعدت کرده و پوهنتون را خانه خود و منصوبان آن‌را اعضای خانواده خویش خواهیم دانست.»

پوهاند دکتور محمد شفیع شریفی، معاون علمی پوهنتون کابل نیز از کاکردهای ارزش‌مند استادان و کارمندان متقاعد این پوهنتون ستایش کرد و گفت که وضعیت کنونی پوهنتون کابل مدیون کار و زحمت استادان سابقه‌دار پوهنتون که حالا تقاعد کرده‌اند بوده و ما این زحمت‌ها را هرگز فراموش نمی‌کنیم.

این محفل با اهدای لوح سپاس و تحایف به این استادان و یک تن کارمند متقاعد پوهنتون کابل به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۹:۳۰
Background image

به استادان جدید التقرر پوهنځی فارمسي و علوم ساینسی ورکشاپ بلند بوردن ظرفیت دایر شد

از طرف پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل برای استادان نو جذب شده، به اساس تکنالوژی نو انجام دادن تحقیقات علمی، ترتیب نمودن و به شکل درست تقدیم کردن لکچر های درسی ورکشاپ علمی دایر شد. تا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۵:۱۵
Background image

ورکشاپ دسترسی به ارقام احصائیوي در تحقیقات علمی برگزار گردید

 آمریت انسجام و خدمات امور محصلین پوهنتون کابل با همکاری اداره ملی احصائیه و معلومات، ورکشاپ رهنمایی را برای محصلین پوهنځی های مختلف در رابطه با گردآوری ارقام احصائیوي در زمینه تحقیقات. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۵:۵۳
Background image

محصلین پوهنځی فارمسی سیر علمی به دره سالنگ انجام دادند

 در این سفر علمی که توسط استادان پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل رهبری می‌شد، در مورد خواص و تحقیقات برخی از گیاهان طبی به محصلین معلومات مسلکی داده شد، تا با گیاهان طبي آشنا شود و بر این. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی

روز جهانی آب در پوهنتون کابل طی یک سلسله مراسم بزرگ تجلیل شد. ادامه مطلب در گزارش ویدیویی آماده شده: