جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافت

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۵:۸
ku

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مؤرخ ۷ ثور سال جاری با حضور رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل و سایر اعضای این شورا در تالار جلسات شورای علمی پوهنتون برگزار گردید.

در این جلسه که تحت ریاست پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس پوهنتون کابل برگزار گردیده بود روی موضوعات مشخص مربوط به امور اکادمیک از جمله: چگونگی ایجاد معاونیت تحقیقات علمی در پوهنتون کابل، ختم امتحانات و آمادگی‌ها برای شروع دورس سمستر بهاری، ۲۵دوسیه تقرر استادان پوهنتون کابل و سایر پوهنتون‌های ولایات، ۱۱دوسیه ترفیعات علمی استادان، ۷ دوسیه انفکاک استادان، ۳ دوسیه تثبیت رتبه‌های علمی و ۳ دوسیه‌ی موضوعات متفرقه شامل امور محصلان و اداری پوهنتون کابل میان اعضای این شورا بحث و تبادل نظر صورت گرفت که در نتیجه راجع به هر یک از موضوعات شامل در آجندای این جلسه‌ی شورای علمی، مطابق با اصول و مقررات موجود تصامیم لازم اتخاذ گردیده و پس از تصویب، به بخش‌های مربوطه غرض تطبیق هدایت داده شد.

دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۳:۵۷

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان در پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان شامگاه روز چهارشنبه مؤرخ ۱۵ ثور سال جاری مطابق با بیست و سوم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی رهبری پوهنځی شرعیات با حضور وزیر تحصیلات عالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۴ - ۱۲:۲۷

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل افتتاح گردید

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل ازسوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که استادان و محصلان این دیپارتمنت نیز حضور. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح