جشنواره بانوان موفق ازسوی نهاد خلاقیت و ظرفیت‌سازی در پوهنتون کابل برگزار گردید

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۶ - ۱۲:۰
ku

جشنواره بانوان موفق به روز دوشنبه مؤرخ ۱۳ دلو سال جاری ازسوی نهاد خلاقیت و نوآوری باحضور صدها بانوی اشتراک کننده‌ی این جشنواره در ادیتوریم مرکزی پوهنتون کابل برگزار گردید.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس پوهنتون کابل با صحبت در محفل اعلام نتایج این جشنواره که با حضور صدها تن اشتراک کننده‌ی آن برگزار گردیده بود، ضمن ابراز خرسندی از تدویر این برنامه، از بانوانی که با وجود رنج‌ها و ناملایمت‌های موجود در کشور در بخش های گوناگون مشغول فعالیت هستند و از کسانی که در مرحله نهایی این جشنواره راه یافته بودند تقدیر نموده و آنان را قشر ورزیده و پویای کشور خواند. آقای بابری از این بانوان خواست تا همچنان به افزونی علم و دانایی و فعالیت‌های مؤثر شان افزوده و جایگاه خالی زنان را در عرصه‌های گوناگون پُر سازند.

سید احمد عبیدی رییس این نهاد و نمایندگان بعضی از ادارات دیگر کشور نیز هرکدام با سخنرانی در این محفل، ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و دستآوردهای زنان و بانوان کشور، به تداوم و تقویت این تلاش ها تأکید ورزیده و از کارکردهای این بانوان اعلام حمایت نمودند.

در این جشنواره که حدود ۷۰۰ بانوی فعال از بخش‌های مختلف با سپری نمودن دوره‌ها و رقابت‌های گوناگون اشتراک ورزیده بودند، در نهایت به  ۱۰۰تن بعنوان بانوان موفق لوح تقدیر و برای ۱۵ تن برتر این مجموعه تندیس و جوایز نفیس نیز اهداء گردید.

نهاد خلاقیت و ظرفیت سازی هدف از برگزاری این جشنواره را تقدیر از فعالیت‌ها و کارکردهای بانوانی خواند که باوجود جنگ و بی‌عدالتی‌های موجود در کشور همچنان به عدالت باورمند بوده و در بخش های مختلف فعالیت میکنند. تعدادی از این بانوان در محفل اهدای جوایز و لوایح تقدیر، به تلاش و انجام فعالیت‌های مؤثر بیشتر تأکید ورزیده و از عدم توقف و تسلیم پذیری شان یاد نمودند.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۱ - ۱۶:۳۷

مراسم فاتحه‌خوانی برای شهدای حوادث المناک شهادت جوانان و متقاضیان امتحان کانکور در پل علم مرکز ولایت لوگر و همچنان مکتب سیدالشهدا در غرب کابل و در مجموع حوادث اخیر کشور، در پوهنتون کابل برگزار گردید.

مراسم فاتحه‌خوانی بر روح شهدای حملات وحوادث اخیر در کشور، به روز سه‌شنبه مؤرخ ۲۱ ثور سال جاری با حضور رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، رؤسای پوهنحی‌ها، استادان و تعدادی از. . .
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۳:۵۷

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان در پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان شامگاه روز چهارشنبه مؤرخ ۱۵ ثور سال جاری مطابق با بیست و سوم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی رهبری پوهنځی شرعیات با حضور وزیر تحصیلات عالی. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح