جشنواره بانوان موفق ازسوی نهاد خلاقیت و ظرفیت‌سازی در پوهنتون کابل برگزار گردید

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۶ - ۱۲:۰
ku

جشنواره بانوان موفق به روز دوشنبه مؤرخ ۱۳ دلو سال جاری ازسوی نهاد خلاقیت و نوآوری باحضور صدها بانوی اشتراک کننده‌ی این جشنواره در ادیتوریم مرکزی پوهنتون کابل برگزار گردید.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس پوهنتون کابل با صحبت در محفل اعلام نتایج این جشنواره که با حضور صدها تن اشتراک کننده‌ی آن برگزار گردیده بود، ضمن ابراز خرسندی از تدویر این برنامه، از بانوانی که با وجود رنج‌ها و ناملایمت‌های موجود در کشور در بخش های گوناگون مشغول فعالیت هستند و از کسانی که در مرحله نهایی این جشنواره راه یافته بودند تقدیر نموده و آنان را قشر ورزیده و پویای کشور خواند. آقای بابری از این بانوان خواست تا همچنان به افزونی علم و دانایی و فعالیت‌های مؤثر شان افزوده و جایگاه خالی زنان را در عرصه‌های گوناگون پُر سازند.

سید احمد عبیدی رییس این نهاد و نمایندگان بعضی از ادارات دیگر کشور نیز هرکدام با سخنرانی در این محفل، ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و دستآوردهای زنان و بانوان کشور، به تداوم و تقویت این تلاش ها تأکید ورزیده و از کارکردهای این بانوان اعلام حمایت نمودند.

در این جشنواره که حدود ۷۰۰ بانوی فعال از بخش‌های مختلف با سپری نمودن دوره‌ها و رقابت‌های گوناگون اشتراک ورزیده بودند، در نهایت به  ۱۰۰تن بعنوان بانوان موفق لوح تقدیر و برای ۱۵ تن برتر این مجموعه تندیس و جوایز نفیس نیز اهداء گردید.

نهاد خلاقیت و ظرفیت سازی هدف از برگزاری این جشنواره را تقدیر از فعالیت‌ها و کارکردهای بانوانی خواند که باوجود جنگ و بی‌عدالتی‌های موجود در کشور همچنان به عدالت باورمند بوده و در بخش های مختلف فعالیت میکنند. تعدادی از این بانوان در محفل اهدای جوایز و لوایح تقدیر، به تلاش و انجام فعالیت‌های مؤثر بیشتر تأکید ورزیده و از عدم توقف و تسلیم پذیری شان یاد نمودند.

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۹:۴۴

نشست گفتگو و بحث پیرامون مذاکرات جاری صلح میان افغان‌ها در مرکز ملی تحقیقات پالیسی پوهنتون کابل تدویر یافت

نشست گفتگو و بحث پیرامون مذاکرات جاری صلح میان افغان‌ها با حضور دکتور محمد امین احمدی عضو هیات مذاکره کننده صلح جمهوری.ا.ا، پوهاند شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون کابل، خانم دکتور. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۴:۳۵

نشست علمی مشترک میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تدویر یافت

نشست علمی مشترک به روز یک‌شنبه مؤرخ ۳ حوت سال جاری میان استادان و تعدادی از دانشجویان دوره دکتری و ماستری پوهنتون کابل و استادان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی جمهوری اسلامی. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح