تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پوهنتون لغمان به امضاء رسید

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۷:۹
ku

تفاهمنامه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پوهنتون لغمان به روز سه شنبه مؤرخ ۲۸ دلو سال جاری بر اساس پلان استراتیژیک وزارت تحصیلات عالی و همچنان پلان تغییر پوهنتون کابل که ازسوی رهبری این پوهنتون تدوین گردیده است، جهت ایجاد روابط همکاری‌های علمی و اکادمیک، توسعه تحقیقات علمی مشترک و ارتقای کیفیت تحصیلی میان هر دو نهاد به امضاء رسید.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل با صحبت در محفل امضای این تفاهم‌نامه ضمن اظهار خوش آمدید به پوهنیار میرویس صدیقمل معاون امور علمی پوهنتون لغمان و ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه‌ی همکاری‌های مشترک، گفت نفس داشتن روابط میان نهادهای علمی کشور مفید و ارزشمند بوده و آن را در رشد و تقویت حوزه تحصیلات عالی کشور مؤثر خواند. آقای بابری ضمن تأکید بر عملی سازی تعهدات این نهاد بر اساس این تفاهمنامه، از جانب پوهنتون کابل تعهد نمود که آماده هرنوع همکاری با پوهنتون لغمان خواهد بود.

همچنان پوهنیار میرویس صدیقمل معاون علمی پوهنتون لغمان از اعلام آمادگی هیأت رهبری پوهنتون کابل جهت همکاری با پوهنتون لغمان تشکر نموده گفت که پوهنتون کابل به مثابه بزرگترین پوهنتون کشور از لحاظ تجارب و امکانات در امور اکادمیک غنی بوده و تطبیق مواد تفاهمنامه میان دو پوهنتون تأثیرات مثبتی را در رشد و ارتقای کیفیت تحصیلات عالی در پوهنتون لغمان به بار خواهد آورد. وی نیز به عملی شدن تمام مفاد این تفاهم‌نامه تأکید ورزیده و از جانب پوهنتون لغمان در عملی سازی آن اعلام آمادگی نمود.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه فراهم آوری زمینه‌های همکاری میان هردو نهاد جهت برقراری روابط علمی و تحقیقی و زمینه‌سازی غرض ارتقای ظرفیت‌ها و استفاده از امکانات موجود در این دو نهاد گفته شده است که بر مبنای آن برنامه‌های تحقیقاتی مشترک، سیمینارها و نشست‌های علمی، ورکشاپ‌های آموزشی، استفاده متقابل از امکانات و تسهیلات موجود در این دو نهاد علمی و سایر همکاری‌های اکادمیک انجام خواهد یافت.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح