تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پوهنتون لغمان به امضاء رسید

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۷:۹
ku

تفاهمنامه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پوهنتون لغمان به روز سه شنبه مؤرخ ۲۸ دلو سال جاری بر اساس پلان استراتیژیک وزارت تحصیلات عالی و همچنان پلان تغییر پوهنتون کابل که ازسوی رهبری این پوهنتون تدوین گردیده است، جهت ایجاد روابط همکاری‌های علمی و اکادمیک، توسعه تحقیقات علمی مشترک و ارتقای کیفیت تحصیلی میان هر دو نهاد به امضاء رسید.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل با صحبت در محفل امضای این تفاهم‌نامه ضمن اظهار خوش آمدید به پوهنیار میرویس صدیقمل معاون امور علمی پوهنتون لغمان و ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه‌ی همکاری‌های مشترک، گفت نفس داشتن روابط میان نهادهای علمی کشور مفید و ارزشمند بوده و آن را در رشد و تقویت حوزه تحصیلات عالی کشور مؤثر خواند. آقای بابری ضمن تأکید بر عملی سازی تعهدات این نهاد بر اساس این تفاهمنامه، از جانب پوهنتون کابل تعهد نمود که آماده هرنوع همکاری با پوهنتون لغمان خواهد بود.

همچنان پوهنیار میرویس صدیقمل معاون علمی پوهنتون لغمان از اعلام آمادگی هیأت رهبری پوهنتون کابل جهت همکاری با پوهنتون لغمان تشکر نموده گفت که پوهنتون کابل به مثابه بزرگترین پوهنتون کشور از لحاظ تجارب و امکانات در امور اکادمیک غنی بوده و تطبیق مواد تفاهمنامه میان دو پوهنتون تأثیرات مثبتی را در رشد و ارتقای کیفیت تحصیلات عالی در پوهنتون لغمان به بار خواهد آورد. وی نیز به عملی شدن تمام مفاد این تفاهم‌نامه تأکید ورزیده و از جانب پوهنتون لغمان در عملی سازی آن اعلام آمادگی نمود.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه فراهم آوری زمینه‌های همکاری میان هردو نهاد جهت برقراری روابط علمی و تحقیقی و زمینه‌سازی غرض ارتقای ظرفیت‌ها و استفاده از امکانات موجود در این دو نهاد گفته شده است که بر مبنای آن برنامه‌های تحقیقاتی مشترک، سیمینارها و نشست‌های علمی، ورکشاپ‌های آموزشی، استفاده متقابل از امکانات و تسهیلات موجود در این دو نهاد علمی و سایر همکاری‌های اکادمیک انجام خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۵:۴۳
Background image

ورکشاپ در مورد طرز، تهیه و نشر مقالات علمی در ژورنال های ملی و بین المللی دایر شد

 در این ورکشاپ هشت روزه برای استادان پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل، در مورد تقدیم  نمودن روند تدریس مؤثر، نوشتن مقالات علمی به شکل خوب و معیاری و همچنان در مورد طرز، تهیه و نشر مقالات علمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۸:۴۵
Background image

ورکشاپ سه‌ روزه جنریتیف "هوش مصنوعی" دایر شد

ورکشاپ تخنیکی سه‌ روزه "Generative AI" در پوهنځی ریاضیات پوهنتون کابل توسط ترینرهای مسلکی پوهنتون برګزار ګردید که شمار زیادی از استادان پوهنځی‌ های مختلف در آن حضور داشتند.

هدف ورکشاپ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۱۵:۲
Background image

برګزاری نشست آګاهی‌ دهی در برابر رسوم ناپسند

در پوهنتون کابل به‌منظور تطبیق بهتر و آګاهی‌ دهی عامه از فرمان صادر شده توسط امیرالمؤمنین شیخ الحدیث مولوي هبت الله اخندزاده حفظه‌الله و رعاه پیرامون جلوګیری از رسوم ناپسند نشست ویژه‌. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.