برنامه دیسکورس ادبی در پوهنتون کابل آغاز گردید

tariq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۲ - ۱۶:۳۲
354

این برنامه ازسوی رادیو تلویزیون ملی و به همکاری پوهنتون کابل جهت بحث و تبادل نظر روی مسائل ادبی و اجتماعی آغاز گردید. این برنامه بصورت زنده از رادیو تلویزیون ملی پخش و نشر می شود.

در محفل افتتاحیه این برنامه معینان وزارت اطلاعات و فرهنگ، رئیس رادیو تلویزیون ملی، رئیس اداره عمومی ورزش و رئیس پوهنتون کابل اشتراک نمودند.

محترم مولوی مهاجر فراهی، معین نشراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ طی صحبتی از آغاز این برنامه استقبال نموده و آنرا ابتکار عالی ازسوی پوهنتون کابل و رادیو تلویزیون ملی خواند. وی ابراز امیدواری نمود که این برنامه ادامه پیدا کند تا زمینه پخش و نشر مسائل مهم علمی و فرهنگی ازسوی استادان پوهنتون در جامعه میسر گردد.

محترم قاری محمد يونس راشد، معین جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ در مورد ارزش و تاثیر ادب در اسلام صحبت نموده و آغاز این برنامه را یک گام عالی خواند.

همچنان محترم قاری یوسف احمدی، رئیس عمومی رادیو تلویزیون ملی طی صحبتی از ادامه این برنامه اطمینان داده و گفت که رادیو تلویزیون ملی به مثابه یک نهاد ملی جهت انعکاس نظریات و اندوخته های استادان و محصلین در خدمت آنها است.

محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل نیز از آغاز این برنامه و همکاری رادیو تلویزیون ملی اظهار خوشی و سپاسگذاری نموده و از محصلین خواست که در آن سهم فعال گرفته و استفاده خوب نمایند.

در اولین برنامه دیسکورس که در پوهنتون کابل برگزار گردید، در مورد ادبیات پشتو با حضور محترم پوهنوال اجمل شکلی‌ و محترم پوهنمل محب الله ترابی دو تن از استادان پوهنځی زبان و ادبیات بحث صورت گرفت و همچنان به سوال های محصلین و اشتراک کنندگان پاسخ ارائه گردید.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۱۰:۵

بازدید محصلین پوهنځی ژورنالیزم از تلویزیون طلوع نیوز

محصلین پوهنځی ژورنالیزم پوهنتون کابل در جریان یک سفر علمی از تلویزیون طلوع نیوز دیدن کردند.

در این سفر علمی که استادان پوهنځی ژورنالیزم نیز حضور داشتند؛ کارمندان تلویزیون طلوع نیوز در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۴ - ۸:۲۵

جلسه هماهنگی و همکاری مشترک با ریاست تحقیقات علمی وزارت معارف برگزار شد

امروز یکشنبه ( ١٣، جوزا ،١٤٠٣) محترم دوکتور اسامه عزیز رئیس پوهنتون کابل و دوکتور حامد سالاری معاون تحقیقات علمی با داکتر محمد عمر رییس تحقیقات وزارت معارف در دفتر ریاستپوهنتون کابل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۳ - ۱۴:۶

جلسه شورای علمی پوهنتون کابل برگزار گردید

امروز سه شنبه ٢٢ جوزای سال ١٤٠٣ ه.ش ، جلسه شورای علمی پوهنتون کابل به رهبری دوکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل تشکیل گردید.

در این نشست، در مورد ترفیعات علمی استادان پوهنتون کابل و. . .

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی

روز جهانی آب در پوهنتون کابل طی یک سلسله مراسم بزرگ تجلیل شد. ادامه مطلب در گزارش ویدیویی آماده شده:

در دیدار سفارت چین در کابل از محصلین برتر پوهنتون کابل با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی تجلیل شد.ادامه مطلب در گزارش ویدیویی آماده شده:

پوهنتون کابل در سال ۱۴۰۲ هـ ش، به ارزش حدود ۹۰ میلیون افغانی ده ها پروژه انکشافی و توسعه را تطبیق نموده است. گزارش ویدیویی:

کار قير ریزی با سرکهای نو در داخل پوهنتون کابل آغاز گردید

کار ساخت پارک محصلین به وسعت 12 جریب زمین در محوطه پوهنتون کابل افتتاح گردید