انتخابات سالانه‌ی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار شد

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۱۷:۵
نتالغ

سومین دور انتخابات سالانه‌ی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل به روز پنج‌شنبه ۶ قوس سال جاری با حضور پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل، پوهندوی فیصل امین معاون امور محصلان پوهنتون، امید مهریار رئیس اتحادیه محصلان پوهنتون، اعضای شورای رهبری و اعضای هیئت اداری اتحادیه محصلان، و احمدفهیم عظیمی و جاوید فاروس رؤسای اسبق این اتحادیه، در ادیتوریم مرکزیِ پوهنتون برگزار گردید.

در آغاز این برنامه که با تلاوت آیات کلام‌الله مجید و پخش سرود ملی کشور تحت نظر هیئت رئیسه‌ی منتخب این مجلس هریک؛ احمد فواد عظیمی رئیس، هیله هدایی معاون، شیرشاه رحیمی منشی و رحیمه محمدی نایب منشی آغاز شد، ابتدا امید مهریار رئیس اتحادیه محصلان پوهنتون کابل هیئت مدیره‌ی برنامه را پیشنهاد کرده در مورد کاردکردها، چالش‌ها، فرصت‌ها و وضعیت عمومی دوره‌ی کاری ریاست خویش؛ به‌صورت مختصر صحبت نمود. آقای مهریار در ادامه آرزومندی‌های اتحادیه محصلان پوهنتون کابل را بازگو نموده و از تلاش‌های تمامی اعضا در جهت رسیدن به آن، سپاسگزاری کرد.

سپس، پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل با صحبت در این برنامه از برگزاری سومین دور انتخابات سالانه‌ی اتحادیه محصلان، ابراز خرسندی کرده محصلان را یک ضلع اساسی و مهم پوهنتون کابل و نیز امید و رهبران آینده‌ی افغانستان خوانده، از برنامه‌ها و پالیسی‌های جدید پوهنتون کابل بر محور محصل محوری صحبت نمودند.

پوهندوی فیصل امین معاون امور محصلان پوهنتون کابل نیز با صحبت در این برنامه در مورد جایگاه محصل در قانون و اهمیت انجام فعالیت‌ها براساس شفافیت، حقوق و قانون صحبت کرده، از اتحادیه محصلان خواست تا در جهت بهبود شرایط و اوضاع محصلان بويژه محصلان ساکن در لیلیه‌های پوهنتون و ارتقاء ظرفیت و مهارت‌های دانش‌جویان سهم بیشتر بگیرند.

سپس، یاسر عمری رئیس کمیسیون انتخابات این اتحادیه از اعضای این کمیسیون و هم‌کار‌ی‌های سایر هم‌کاران در برگزاری سومین دور انتحابات، اظهار سپاس و امتنان کرده پروسه‌ی رای‌دهی را به تمامی اعضای اتحادیه تشریح کرد و پس از آن تمامی کاندیدان ریاست و معاونیت‌های سومین دور انتخابات سالانه‌ی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل؛ به‌صورت مختصر صحبت کرده و هرکدام برنامه‌ها و طرح‌های خویش را برای حاضرین برنامه ارائه نمودند. سپس پروسه‌ی رأی‌دهی به صورت رسمی آغاز شده و تمام اعضای اتحادیه محصلان پوهنتون کابل در آن اشتراک ورزیدند که در نتیجه آقای مصطفی آرین به عنوان رئیس اتحادیه، محمد علی مهدوی معاون امور اداری، تمنا زیار معاون امور برنامه‌ها،حسیب‌الله محمدی معاون امور انجمن‌ها و احمد عمر فضلی بعنوان معاون دارالانشاء اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برای یک سال دیگر انتخاب گردیدند.

برنامه‌ی سومین دور انتخابات اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با خوانش دعائیه خیر و فلاح کشور و ثبت تصویرهای‌ دسته‌جمعی اشتراک‌کنندگان خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ - ۱۲:۳۰
Background image

افتتاح سیستم الکترونیکی برای کتابخانه مرکزی

با استفاده از تنکالوژی مدرن و به منظور دسترسی آسان‌ به منابع علمی و فراهم‌ سازی سهولت برای محصلان، استادان و محقیقین سیستم الکترونیکی برای کتابخانه مرکزی پوهنتون کابل ایجاد شد. با این. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۶ - ۱۲:۵
Background image

ورکشاپ آموزشی ترتیب نمودن پروپوزل معیاری برګزار شد

از سوی معاونیت تحقیقات علمی و نو آوری پوهنتون کابل ورکشاپ آموزشی یک‌ روزه برای استادان جوان برګزار شد. هدف اصلی ورکشاپ این بود تا اشتراک‌ کننده ها بتوانند برای پروژه‌ های تحقیقی خود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۸:۵۵
Background image

برنامه رقابتی ارائه پوستر پریزینتیشن در پوهنځی کیمیا برگزار شد

به رهنمایی استادان پوهنځی کیمیای پوهنتون کابل، شش تن از محصلان پوهنځی مذکور در برنامه رقابتی ارائۀ پوستر تحقیق شان اشتراک نموده، موضوعات مسلکی خود را که به  همکاری استادان ایشان تهیه. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.