از روز خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی در پوهنتون کابل تجلیل بعمل آمد

طی محفلی از روز خروج نیروهای آمریکایی و ختم اشغال کشور با حضور مقامات ا.ا.ا، علما، استادان و جمع کثیری از محصلین در پوهنتون کابل تجلیل بعمل آمد.
دراین محفل محترم لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی طی صحبتی این روز را روز پرافتخار و جای خوشحالی برای افغانها خواند و گفت که این کامیابی در واقع کامیابی تمام مسلمانان است و ما باید تلاش نماییم که قیام نظام اسلامی را محکم و استوار نگهداریم و آنرا نظام نمونه برای مسلمانان بسازیم و این مسوولیت نسل جوان کشور است که دراین راستا گام بردارند.
همچنان دراین محفل محترم مولوی امان الدین منصور، رئیس قوای هوایی وزارت دفاع ملی نیز طی صحبتی از مبارزات و جهاد بیست ساله مردم افغانستان علیه غرب به ویژه آمریکا به نیکی یاد کرد و آنرا مایه سرفرازی و افتخار برای افغانها خواند و تاکید نمود که این آزادی ساده بدست نیامده و قدر آنرا باید بدانیم و نسل جوان کشور را در جهت تحکیم نظام اسلامی تشویق و ترغیب نماییم.
دراین محفل استادان و مهمان دیگر نیز هرکدام به نوبه خود پیرامون شکست استعمار و خروج نیروهای خارجی صحبت نمودند و جهاد بیست ساله مردم افغانستان علیه آمریکا را نقطه زرین در تاریخ کشور بیان کردند که باید از آن همیشه به نیکی یاد گردد.