از روز جهانی فارمسی در پوهنتون کابل تجلیل بعمل آمد

tariq_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۴ - ۱۰:۵۸
pic

با حضور رئیس، استادان و محصلین پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل، به روز یکشنبه مورخ 3 میزان سال جاری، از روز جهانی فارمسی طی محفلی در پوهنتون کابل تجلیل بعمل آمد.

محترم پوهنوال آقا محمد ژکفر، رئیس پوهنځی فارمسی، هدف از تجلیل این روز را تشویق و ترغیب فارمسستان بیان کرد و گفت که این قشر جامعه در بهبود صحت و کیفیت ادویه در کشور نقش اساسی دارند.

وی همچنان افزود که استادان رشته فارمسی از طریق تقدیم فارغان واجد شرایط و متخصص برای نیازمندی در حال انکشاف صحی جامعه سهم و نقش بارز دارند و ما امیدوارم که جایگاه این قشر در نظام صحی کشور برجسته باشد.

همچنان دراین محفل محترم استاد رابعه ایوبی، راجع به اتحادیه جهانی فارمسی، اهداف و فعالیت‌های آن برای اشتراک کنندگان معلومات مفصل ارائه نمود که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۰:۵۸

کار عملی تفاهمنامه همکاری عقد شده پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل با اداره ملی ستندرد افغانستان آغاز گردید

پوهنوال آقامحمد ژکفر رئیس پوهنځی فارمسی با اساتید دیپارتمنت های ذیربط روز جهارشنبه 16 قوس ضمن ملاقات با هیات رهبری اداره ملی ستندرد از لابراتوارهای غذا و ادویه آن اداره نیز بازدید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۹:۱۹

بیش از 70 تن از محصلین برنامه (MS Word ) کمپیوتر را فرا گرفتند

بیش از 70 تن از محصلین طبقه ذکور و اناث از پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل، برنامه (MS Word ) کمپیوتر را که ازسوی آمریت انسجام خدمات محصلین دایر گردیده بود فرا گرفتند.  برای این محصلین در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۹:۱

جلسه شورای علمی پوهنتون کابل برگزار گردید

در این جلسه شورای علمی ابتدا محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون به اعضای جلسه خوش آمدید گفته و سپس روی موضوعات مهم علمی و تحصیلی پوهنتون از جمله برگزاری موفقانه امتحانات نهایی سمستر. . .

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل