از برترین های کانکور سال ۱۴۰۲ در پوهنتون کابل تقدیر صورت گرفت

tariq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۲ - ۱۶:۳۶
315

وزارت تحصیلات عالی به روز سه شنبه، مورخ ۲۱ سنبله سال جاری، طی محفلی در پوهنتون کابل از برترین های کانکور سال ۱۴۰۲ هـ ش، با اهدای تحایف و ستایش نامه تقدیر بعمل آورد.

محترم شیخ ندا محمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی طی صحبتی در این محفل زحمات و کوشش های بهترین های کانکور را تقدیر نموده و آنرا یک نعمت بزرگ اللهی بیان نمود. وی از آنها خواست که به سلسله زحمت ها و کوشش های شان در میدان علم و دانش ادامه دهند تا در آینده کامیابی های بیشتری کسب کنند و در این قسمت مسئولین تحصیلات عالی با تمام توان در خدمت آنها است.

محترم مفتی طاهر احمد، معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی نیز با صحبت در این مجلس از این جوانان خواست که هدف اصلی شانرا خدمت به دین و وطن بسازند.

همچنان محترم مولوی صبغت الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف، ده بهترین مقام را برای این جوانان تبریک گفته و از درخشیدن آنان در حوزه علم و دانش ستایش بعمل آورد.

محترم مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس اداره تخنیکی و مسلکی در مورد جایگاه و ارزش قلم در این محفل صحبت نموده و گفت که این جوانان با قلم، فکر و اندیشه عزیز مردم افغانستان شده اند و این جای افتخار و سرفرازی برای آنها و خانواده های شان است.

محمود اول نمره عمومی کانکور سال ۱۴۰۲ هـ ش، از رهبری وزارت تحصیلات عالی بابت برگزاری این محفل تشکری نموده و ابراز امیدواری نمود که در آینده زمینه بورسیه های تحصیلی در خارج کشور برای آنان فراهم گردد. وی همچنان از خانواده ها خواست که فرزندان شان را به مکتب بفرستند تا آینده کشور روشن و درخشان گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۴۲
Background image

وزیر امور خارجه به محصلین سخنرانی کرد

در سمینار اصلاحی محصلین درپوهنتون کابل، محترم امیرخان متقی، وزیر امور خارجه ا.ا.ا، پیرامون سیاست خارجی، سیاست داخلی و دستاوردهای ا.ا.ا خطاب به محصلین سخنرانی نمود.

ایشان شریعت اسلامی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۲۶
Background image

وزیر تحصیلات عالی به محصلان در مورد مقاصد شریعت سخنرانی کرد

در جریان سمینار اصلاحی، محترم وزیر تحصیلات عالی ا.ا.ا،شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، برای حدود یک هزار تن از محصلان پوهنتون کابل و پوهنتون‌های امارتی و خصوصی زون مرکزی سخنرانی نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۱۹
Background image

ورکشاپ ارتقای ظرفیت مسلکی برای اساتید چندین پوهنتون آغاز شد

ورکشاپ ارتقای ظرفیت مسلکی در رشته فیزیک برای استادان ۲۰ پوهنتون کشور از سوی پوهنځی فیزیک پوهنتون کابل آغاز گردید.

این ورکشاپ با هدف بلند بردن توانمندی‌های علمی و عملی استادان تنظیم شده. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: