امتحان بست‌های معلمی و اداری شهر کابل و ولسوالی‌های آن در پوهنتون کابل اخذ گردید

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۱/۲/۱۰ - ۹:۲۵
exam

امتحان بست‌های معلمی و اداری ریاست معارف شهر کابل و ولسوالی‌های این ولایت با حضور شیخ نورالله منیر وزیر معارف، پوهاند عبدالقدیر خموش رییس اداره ملی امتحانات، پوهاند محمد شفیع شریفی معاون علمی پوهنتون کابل و مولوی عبدالحنان عارف ا رییس اداره اصلاحات اداری در پوهنتون کابل اخذ گردید.

در این محفل وزیر معارف در مورد چگونگی امتحان صحبت نموده و از مسوولین اداره ملی امتحانات و اداره اصلاحات اداری خواست تا روند امتحان را به طور شفاف پیش برده و عدالت را در این پروسه تامین نمایند.

سپس پوهاند عبدالقدیر خموش رییس اداره ملی امتحانات گفت که اساس این امتحان را شفافیت و عدالت تشکیل می‌دهد و سیستم طوری طراحی و عیار شده‌است که هیچ‌گونه جعل، تقلب و تزویر نمی‌تواند در آن نفوذ کند و داوطلبان ازین ناحیه کاملا مطمیین باشند و تنها معیار کامیابی استعداد، توانایی و شایستگی آنها خواهد بود.

هم‌چنان محمد یوسف غزنوی رییس بورد تعیینات اداره اصلاحات اداری ضمن تاکید بر شفافیت دراین امتحان گفت که مساله شغل یابی یک مساله مهم است و ما امیدواریم که در قسمت شغل یابی برای متقاضیان در ادارات دولتی کارهای بیش‌تر صورت بگیرد.

دراین امتحان 1803 بست به رقابت گذاشته شده‎است که 14631 نفر در آن با هم رقابت می‌کنند و از این میان 5748 تن اناث و متباقی آن ذکور می‌باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۹:۱۴
Background image

محفل خوش‌آمدید محصلان جدیدالشمول برگزار شد

محفل خوش‌آمدید برای محصلانی که در سال ۱۴۰۴ هجری شمسی تازه به پوهنتون کابل جذب شده‌اند، برگزار گردید. در این برنامه وزیر محترم تحصیلات عالی، رئیس پوهنتون کابل، معاونان، استادان و جمعی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۶
Background image

جشن فراغت ستاژران حقوقی برگزار گردید

مرکز ملی آموزش حقوقی پوهنتون کابل از دوری چهاردهم ستاژ حقوقی ۷۶ محصل را به سطحه تخصص فارغ التحصیل نمود. که رهبری وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل، وزارت عدلیه، نمایندهای ستره محکمه،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۱۸
Background image

سيمينار ديني-علمی برای کارمندان اداری برگزار گردیده‎

سيمينار يک‌روزه ديني-علمی برای تمام کارمندان اداری پوهنتون کابل برگزار گرديد. در اين سيمينار، سخنرانان مختلف پيرامون موضوع مسؤوليت‌های ديني و اداری مربوط به وظيفه، سخنرانی‌های مفصل. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: