مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹
ku

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور محصلان پوهنتون، تعدادی از کارمندان و محصلان پوهنتون کابل در تالار  آمریت نشرات برگزار گردید.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل پس از ختم قرآن کریم با صحبت در این مراسم اولاً به روح شهدای حادثه هژدهم ثور بر مکتب سید‌الشهدا در غرب کابل اتحاف دعا نموده و از اتحادیه محصلان بابت برگزاری این مراسم تشکر نمود. پوهاند بابری گفت: در زندگی انسان‌ها فرصت‌های زیادی وجود دارد که یکی از آنها ماه مبارک رمضان است. این ماه فرصت مناسب جهت آگاهی از کرامت‌های انسانی و موهبت‌های نهفته در وجود انسان همچون خلیفه‌ی خداوند در روی زمین است که باید از آن استفاده صورت گیرد. به همین‌سان رمضان فرصت بسیار مناسب برای خودشناسی و خودسازی انسان‌ها و فرد مسلمان است تا بدانیم که کی‌ هستیم، چی هستیم و برای چی خلق شده ایم؟. و فرصت خوب است برای اینکه خودرا بسازیم و بدانیم که مسایل مثبت و منفی وجود ما کدام‌ها اند و مطابق با کدام صفات و اعمال نیک خود را آراسته کنیم و این مسایل ضرور تر از امساک و جلوگیری از خوردن و نوشیدن است.

پوهاند بابری در ختم سخنانش خطاب به محصلان گفت: امید می‌رود محصلان عزیز با تدویر برنامه‌ها و محافل همدلی بیشتر ضمن شناخت خود و نقش و ماحول خود، با درنظرداشت مسلمان بودن، افغانیت و انسانیت، نقش و سهم خویش را در بهبودی امور کشور و ساختن یک جامعه‌ی آرام و عاری از تبعیض، نابرابری و...، و در ترویج روحیه اخوت و برادری اداء نموده و کشور را به یک مسیر متعالی و مترقی سوق دهند.

پوهندوی فیصل امین معاون امور محصلان پوهنتون و محمد مصطفی آرین رییس اتحادیه محصلان پوهنتون کابل نیز در این مراسم صحبت کرده و هرکدام راجع به فضایل ماه مبارک رمضان و اهمیت و هدف تدویر این برنامه‌ی معنوی سخن ارائه نمودند.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل روز سه شنبه مورخ 25 جوزای سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست، رییسان پوهنځی‌ها و سایر اعضای. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۲:۳۹

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی، پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند محمد رسول باوری معین اسبق و سرپرست وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ، استاد پوهنځی علوم اجتماعی . . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح