روند تطبیق دوز دوم واکسن کرونا در پوهنتون کابل آغاز گردید

پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۳ - ۱۳:۳۸
ku

روند تطبیق دوز دوم واکسن ویروس کرونا (کووید-19) روز پنجشنبه 13 جوزای سال جاری به استادان، کارمندان، نیروهای امنیتی و کارکنان خدماتی پوهنتون کابل ازسوی کارمندان وزارت صحت عامه آغاز گردید.

دوز دوم واکسن کرونا برای حدود پنج‌صد نفر از استادان و کارمندان پوهنتون کابل تطبیق گردید و دراین دور بیش‌تر کسانی واکسن دریافت کردند که سن شان از پنجاه سال بلند بود و قرار است افراد پایین از سن پنجاه در آینده نزدیک نیز واکسن دریافت نمایند.

پوهنتون کابل حدود یک هزار استاد، بیست و شش هزار محصل و هفت صد کارمند و کارکن خدماتی دارد. تطبیق دوز نخست واکسن کرونا در پوهنتون کابل حدود یکماه پیش صورت گرفته بود و طی آن استادان، کارمندان و محصلان این پوهنتون واکسن دریافت کرده بودند.

مقام های وزارت صحت عامه می گویند که موج سوم ویروس کرونا در حال گسترش است و مردم باید توصیه های بهداشتی را مراعات نمایند و همچنان واکسن بزنند. این درحالیست که به دلیل گسترش موج سوم واکسن کرونا و بنا به در خواست وزارت صحت عامه تمام نهادهای آموزشی و تحصیلی کشور مشمول دولتی و خصوصی در شانزده ولایت از جمله کابل پایتخت برای دو هفته رخصت شده است.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل روز سه شنبه مورخ 25 جوزای سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست، رییسان پوهنځی‌ها و سایر اعضای. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۲:۳۹

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی، پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند محمد رسول باوری معین اسبق و سرپرست وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ، استاد پوهنځی علوم اجتماعی . . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح