جلسه شورای علمی پوهنتون کابل با اشتراک معین علمی وزارت تحصیلات عالی برگزار گردید

website admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۱۹ - ۱۲:۱۴
امارت اسلامی افغانستان

جلسه شورای علمی پوهنتون کابل تحت ریاست محترم دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون کابل و با اشتراک محترم لطف الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی و هیات همراه شان به روز سه شنبه مورخ 18 میزان سال جاری برگزار گردید. دراین جلسه روی موضوعات مهم مربوط به پوهنتون کابل از جمله آغاز دروس، پرداخت معاشات استادان و کارمندان و تطبیق و نظارت از پلان تغییر پوهنتون بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون کابل در سخنان افتتاحیه خود ضمن خوش آمدگویی به معین علمی وزارت تحصیلات عالی و اعضای جلسه، گفت که برای پرداخت معاشات استادان و کارمندان تلاش جریان دارد و نیز تلاش‌های مشترک برای پیشرفت پوهنتون کابل و تطبیق و نظارت از پلان تغییر این پوهنتون در اولویت کاری او قرار دارد. دکتور عزیز از معین علمی وزارت تحصیلات عالی خواست تا هرچه زوتر دروس پوهنتون‌ کابل بصورت طبیعی شروع شود و هنگام ساختن طرح و پالیسی و هم‌چنان تعدیل بعضی قوانین نظریات، پیشنهادات و مشوره‌های استادان و رهبری پوهنتون کابل بصورت اساسی در نظر گرفته شود و در این قسمت استادان نیز آماده هرنوع هم‌کاری استند.

دراین جلسه محترم لطف الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی ضمن صحبت روی جایگاه علم در شریعت اسلامی گفت که امارت اسلامی افغانستان با نهادهای اکادمیک به ویژه پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی که منبع علم و دانش در کشور هستند مطابق قانون و معیارهای علمی رفتار می‌کند و پوهنتون کابل که دارای کدرهای برجسته علمی و معنوی است جایگاه ویژه‌ی نزد امارت اسلامی دارد و امارت به نظریات و پیشنهادات آنان احترام قایل است. به گفته معین علمی وزارت تحصیلات عالی، وظیفه استادن است که محصلین کشور را برعلاوه آموزش دادن محقق نیز تربیه نمایند زیرا آینده پیشرفت کشور به تحقیقات علمی و اکادمیک نیازمند است.

دراین جلسه شورای علمی چند تن از استادان پوهنتون کابل به نمایندگی از دیگر استادان روی موضوعات مختلف صحبت کردند و نظریات و پیشنهادات شانرا با معین علمی وزارت تحصیلات و رییس پوهنتون کابل شریک کردند و خواهان توجه و هم‌کاری آنان شدند. هم‌چنان در این جلسه شورای علمی روی چهارده مورد ترفیعات علمی استادان، یک مورد تثبیت رتبه علمی و یک مورد متفرقه در روشنایی قوانین، مقررات، لوایح و طرزالعمل‌ها بحث صورت گرفت و روی هرکدام با اکثریت آرا تصامیم لازم اتخاذ گردید.

یکشنبه ۱۴۰۰/۹/۷ - ۱۶:۳

جلسه شورای رهبری پوهنتون کابل برگزار گردید

جلسه شورای رهبری پوهنتون کابل به روز شنبه مؤرخ 6 قوس سال جاری با حضور رییس پوهنتون کابل، معاونین ریاست و رؤسای پوهنځی‌های این پوهنتون جهت بررسی اوضاع عمومی پوهنتون‌کابل و بحث روی امور. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۹ - ۱۳:۴۳

رییس پوهنتون کابل از پوهنحی‌های حقوق و علوم سیاسی، پالیسی و اداره عامه، هنرهای زیبا و علوم اجتماعی دیدار نمود

رییس پوهنتون کابل با همراهی معاونین امور علمی، امور محصلان و امور مالی و اداری پوهنتون، به روزهای دوشنبه الی شنبه مؤرخ 24 تا 29 ماه عقرب سال جاری با رؤسا و استادان پوهنحی‌های حقوق و. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۴ - ۱۳:۲۹

رییس پوهنتون کابل از پوهنځی‌ انجنیری این پوهنتون دیدن نمود

محترم دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که وی را معاونین پوهنتون نیز همراهی می‌کردند از پوهنځی‌ انجینیری دیدن نمود و با رییس، استادان و کارمندان این پوهنځی‌ از نزدیک ملاقات. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل