امتحان داوطلبان اکمال تخصص وزارت صحت عامه در پوهنتون کابل اخذ گردید

website admin
شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
img_8607

امتحان ورود داوطلبان اکمال تخصص وزارت صحت عامه روز پنج‎شنبه مؤرخ 23 جدی سال جاری با حضور داشت دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل، داکتر عبدالباری عمر معین وزارت صحت عامه، پوهاند عبدالقدیر خموش رییس اداره ملی امتحانات و اشتراک کنندگان در پوهنتون کابل اخذ گردید.

رییس پوهنتون کابل و معین وزارت صحت عامه ضمن آرزوی کامیابی و موفقیت برای داوطلبان بر شفافیت و تامین عدالت در این امتحان تاکید کردند. آنها داوطلبان این امتحان را امید و آرزوی مردم افغانستان خواندند و اذعان کردند که سیستم امتحان بگونه‌ی عیار شده است که هیچ‌گونه جعل و تقلب در آن نفوذ نمی‌تواند و تنها معیار کامیابی استعداد، توانایی و شایستگی متقاضیان است. دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون کابل هم‌چنان رسیدن به مرحله اکمال تخصص را به داکتران حاضر در امتحان تبریک گفت و افزود که داکتران نقش مهم و اساسی در سلامت جامعه‌ دارند و هم‌چنان مسوولیت بزرگ اخلاقی و اجتماعی در قسمت درمان و تداوی مریضان نیز دارند و ما از رهبری امارت اسلامی افغانستان توقع مندیم که در راستای برگزاری چنین امتحان‌های مهم و ملی شفافیت و شایسته سالاری را ملاک کار خویش قرار دهند.

قابل یادآوری است که در امتحان اکمال تخصص وزارت صحت عامه 6614 تن اشتراک کرده‌اند که از این میان 1739 تن آنان‌ را طبقه اناث تشکیل می‌دهد و قرار است 500 تن در این امتحان جذب گردد.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۷ - ۹:۲۸

پوهنځی علوم وترنری ورکشاپ روش‌ های موثر مبارزه با مقاومت میکروبی را دایر نمود

این ورکشاپ در تالار کنفرانس‌های ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت و با همکاری این ریاست و همچنان سازمان صحی جهان و وزارت صحت عامه برای داکتران وترنر، فارمداران مرغ، گاو، ماهی و مالکین شرکت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۶ - ۹:۱۰

گفتمان تهیه مسکن ارزان و مقاوم در مقابل زلزله در پوهنتون کابل تدویر یافت

درین گفتمان که ازسوی پوهنځی انجینیری برگزار گردیده بود، محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل، از برگزاری این محفل در پوهنتون اظهار خوشحالی نموده و گفت که این مساله ضرورت کشور است و. . .

یکشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۳ - ۱۱:۵۱

دیدار معاون علمی پوهنتون کابل از جریان امتحانات برنامه‌ های ماستری

محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور عملی پوهنتون کابل و محترم دکتور یارزمان منگل آمر برنامه ‌های فوق لیسانس این پوهنتون از جریان امتحانات برنامه ‎های ماستری دیدن نمودند. امتحانات. . .

سخنرانی محترم پوهنمل دوکتور محمود آریوبی، رئیس پوهنځی هنرهای زیبا در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل