دیدگاه، ماموریت و اهداف

دیدگاه:

    برنامه ماستری اگرانومی مصمم است تا با پیشکش نمودن  ارتقای سطح دانش و افزایش مهارتهای تخصصی افراد درعرصه حل پرابلم های زراعتی مخصوصاً بخش های اگرانومی از طریق معرفی شیوه های مدرن تحقیق، تدریس و خدمات با کیفیت به یکی از برنامه های ماستری به سطح منطقه مبدل شود.

مـأموریت:

  برنامه ماستری اگرانومی در حال حاضر از طریق تدریس، تحقیق و عرضه خدمات،  مصروف تربیه افراد مسلکی ،متخصص درسکتور زراعت بخصوص در عرصه اگرانومی به منظور تسریع روند رشد و انکشاف زراعت کشور ،ارتقای ظرقیت تخصصی، رهبری و مدیریت سالم د رعرصه های مختلف زراعت میباشد .

اهداف:

  1. ایجاد یک پروگرام تشدیدی تحقیقی از طریق زراعت پایدار جهت بلند بردن تولید غذا در هر سال.
  2. مهارت و آموختن دانش در انجام تحقیقات در بخش های مختلف اگرانومی مانند فزیولوژی ومدیرت غلات، مدیریت گیاهان هرزه، نباتات تجارتی و روغنی ، بلند بردن حاصلخیزی خاک و سایر بخش های تخصصی اگرانومی.
  3. طرح، دیزاین و ارزیابی تحقیقات انجام شده با شیوه های اگرانومیکی.
  4. بلند بردن سطح دانش تخصصی و مسلکی افراد از طریق فرا گرفتن تدریس و تحقیق.
  5. شریک ساختن نتایج تحقیقات با موسسات ملی و زراعتی و خدمات عامه جهت بلند بردن سطح آگاهی آنها در مورد انکشافات جدید.

 

گالری رسانه

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!