دیدگاه، ماموریت و اهداف

دیدگاه:

پوهنځی شرعیات در سطح کشور دارای دیدگاه ومرام خاص بوده که همانا تربیه کادرهای آگاه، ماهر وخدمت گزار برای مردم وجامعه می باشد.

کادر های تربیه شده توسط پوهنځی شرعیات در سیستم عدلی، قضایی، اداری وسایر بخش های مرتبط مصروف خدمت گردیده وعملا برای انکشاف محلی، منطقوی، ملی واجتماعی مصروف کار وخدمت می باشند ومرام پوهنځی را در حد امکان تحقیق می بخشند.

دراین پوهنځی با توجه به آِموزه های دین مقدس اسلام، اصول پسندیده حاکم برجامعه، حفظ منافع علیای کشور، تحکیم وحدت ملی، تعهد به ارتقای کمی وکیفی آموزش علمی وکاربردی دانش شرعیات، به کارگیری استندرد های پذیرفته شده بین المللی د رمحیط اکادمیک، تعمیم مسولیت پذیری، ارزش های اساسی ذیل مطمح نظر قرار دارد:

  • باور واحترام به ارزش های دین مقدس اسلام وارزش های ملی.
  • ترویج هرچه بیشتر وبهتر دانش مسلکی شرعی، تعمیم عدالت وقانونیت.
  • تقویت وترویج روحیه دین مداری، وحدت ملی، همگرایی وتحکیم ثبات اجتماعی وسیاسی.
  • تحصیلات عالی با کیفیت ومعیاری متناسب با نیازجامعه وبازار کار.
  • اصول مسولیت پذیری وقانون گرایی، اداره سالم وموثر وکارآمد.

مأمویت:

نظر به توسعه وانکشاف پوهنتون کابل وضرورت تربیه کادرهای مسلکی ومتخصص برای جامعه، پوهنځی شرعیات طی سالهای علمی واکادمیک خویش علاوه در ساحات قضایی، څارنوالی، وزارت عدلیه و وکالت دفاع در عرصه های دیگر نیز آن را توسعه داده است و ضرورت های جامعه را با تربیت کادرها پاسخ گفته واهداف والای آموزشی خویش را تعقیب می نماید.

اهداف:

پوهنځی شرعیات در سطح کشور دارای مرام واهداف خاص بوده که همانا تربیه کادرهای آگاه، ماهر وخدمت گزار برای مردم و جامعه می باشد. کادرهای تربیه شده توسط پوهنځی شرعیات در سیستم های عدلی، قضایی، اداری وسایر بخش های مرتبط مصروف خدمت گردیده وعملا برای انکشاف محلی، منطقوی، ملی واجتماعی مصروف کار وخدمت می باشند ومرام پوهنځی را در حد امکان تحقق می بخشند، وبطور خلاصه این پوهنځی اهداف اساسی ذیل را تعقیب می نماید:

  • کسب دانش شرعی، فقهی وحقوقی، فهم دقیق از مفاهیم عالی شریعت اسلامی واصول ناقذه کشور.
  • کسب مهارت تفسیر وتحلیل درست از قرآن و سنت، آشنایی با شیوه های درست تفسیر قرآن کریم، تخریج احادیث وتحقیق در مسایل فقهی در روشنایی اصول مذهب حنفی.
  • کسب مهارت های علمی مسلک قضاء، څارنوالی، مشاوریت حقوقی وشرعی وکسب مهارت های مورد ضرورت در وزارت عدلیه.
  • استفاده از تجارب نظری وعملی به دست آمده در امر بهبود سیستم عدلی وقضایی کشور.
  • کسب مهارت های مرتبط به حکمیت در دوسیه های مختلف جزایی، مدنی، فامیلی وتجارتی.
  • کسب مهارت در تهیه وتسوید قوانین جدید واسناد دیگر تقنینی، تشخیص درست موارد ایزاد، تعدیل حذف در برخی مواد اسناد تقنینی طبق احکام اسلامی واصول مذهب حنفی.
  • کسب اخلاق، سیرت وسلوک عالی مبتنی بر عقیده اسلامی، حقوق وارزش های اسلامی برای احراز کرسی های مربوط به سیستم عدلی وقضایی.
  • آگاهی دادن مردم از شریعت اسلامی ومذهب حنفی از طریق دعوت، نشر کتب، مقالات، سیمینارها مصاحبه ها.
  • عقد قراردادهای علمی آموزشی با سایر پوهنتون های ملی، منطقوی وجهانی.

 

گالری رسانه

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!