دیدګاه، مأموریت و اهداف

دیدگاه:

از آن‌جا که جامعۀ افغانستان به منظور تهیه و پخش برنامه‌های هنری و فرهنگی خود، نیازمند نیروی انسانی متبحر و کارآمد است، ضرورت آموزش این نیروها در چارچوب نیازهای هنرهای‌تجسمی و نمایشی، احساس می‌شود. با توجه به نیاز اختصاصی در بعضی برنامه‌ها و نبود رشته‌های تحصیلی تأمین‌کنندۀ این نیاز‌ها، در نظام تحصیلات عالی کشور، موجودیت برنامۀ ماستری در هنرهای‌زیبا، امر لازم و ضروری پنداشته می‌شود. برنامۀ ماستری زمینه‌ساز پرورش نیروی انسانی می‌شود که با تعهد به جامعۀ اسلامی، زمینه‌های تازه‌یی را در ارتقای کیفیت برنامه‌های‌تولیدی از طریق خلاقیت‌های‌مورد نیاز، تخصص‌های مربوط به فعالیت‌های فرهنگی و هنری، فراهم آورند.

مأموریت:

گستردگی و ژرفای فرهنگ و تاریخ افغانستان می‌طلبد که این نهاد با تلاش خستگی‌ناپذیر زمینه‌های آموزش هنر را فراهم سازد و از این طریق، تعداد کثیری از رهروان و علاقه‌مندان هنر را به عنوان متخصص به جامعه تقدیم نماید. همچنان، ضمن صیانت از داشته‌های‌تاریخی خویش، سعی می‌کند تا آثار جدید هنری را نیز خلق نماید و آن را در خدمت مردم خویش قرار دهد.

اهداف:

تربیت نیروی انسانی مورد نیاز، جهت فعالیت در مراکز آموزشی هنر، رسانه‌ها و تولید هنر با پشتوانۀ فکری و فرهنگی، یکی از اهداف مهم و اساسی برنامۀ هنرهای‌تجسمی و نمایشی است، با تربیت متخصصین این رشته، نیروهای با دانش و فعال هنری آماده می‌گردند، تا در فعالیت‌های‌آموزشی مشارکت فعال داشته باشند و در سطح بلند اجتماعی خدماتی را انجام دهند.

هنرهای‌تجسمی و نمایشی در زمینه‌های‌آموزشی، علمی، فرهنگی و رسانه‌یی فعالیت می‌نماید و به واسطۀ نقاشی، ارتباطات تصویر(گرافیک)، عکاسی، فلم، تجسم‌سازی و طراحی‌ فلم‌، موجب بالابردن سطح دانش و هنر جامعه می‌گردد و برای خودکفایی فرهنگی مؤثر واقع می‌گردد.

گالری رسانه

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!