آمریت کتابخانه

این آمریت بنابر ماهیت و چگونگی فعالیت‌هایش به معاونیت امور علمی ارتباط مستقیم دارد و زیر نظر معاون امور علمی کار می‌کند. آمریت کتاب‌خانه یکی از عمده‌ترین آمریت‌های پوهنتون کابل است که در خصوص سازماندهی و نظارت از تنظیم امور کتاب‌خانه غرض فراهم‌آوری زمینۀ تحقیق و مطالعات علمی استادان، محصلان و سایر مراجعین در مطابقت با لوایح، مقررات، اهداف و پروگرام‌های اداره فعالیت می‌کند. کتابخانۀ مرکزی هم‌زمان با ایجاد پوهنتون کابل در سال 1311 بنیاد گذاشته شده است و به شکل تدریجی مراحل رشد و انکشاف خود را پیموده است. زمانی این کتاب‌خانه یکی از کتاب‌خانه‌های مهم در کشور و منطقه بوده است. جمعاً حدود بیش از یکصد و پنجاه هزار جلد کتاب در عرصه های مختلف در این کتابخانه موجود می‌باشد.

در حال حاضر، کتابخانۀ مرکزی پوهنتون کابل دارای شعبات هم‌چون آمریت عمومی، مدیریت عمومی مسلکی، مدیریت کارت کتلاک، مدیریت توزیع و تنظیم کتب، مدیریت ریفرنس، مدیریت افغانستان‌شناسی بخش علوم اجتماعی، مدیریت افغانستان‌شناسی بخش علوم ساینس، مدیریت جراید و مجلات می‌باشد. همچنان جهت ترمیم کتب، شعبۀ صحافت نیز در داخل کتاب‌خانه فعال می‌باشد که در اثر کار و فعالیت شان از استهلاک زود هنگام کتب جلوگیری به عمل می‌آید.

گالری رسانه

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.