وضعیت فعلی پوهنځی

پوهنځی شرعيات پوهنتون کابل دارای دو تعمير برای برای دو تدريس و تربيهٔ محصلين دو مقطع تحصيلی (ليسانس و ماستری) در محوطهٔ پوهنتون کابل می‌باشد. تعمير مقطع ليسانس که رياست پوهنځی، معاونيت پوهنځی، آمريت‌های پنجګانهٔ مقطع ليسانس، صنوف درسی، انجمن محصلان پوهنځی شرعيات، محکمهٔ تمثيلی، کلنيک حقوقي، مرکز آموزش زبان و مديريت تکنالوژي معلوماتی در آن واقع می‌باشد، است و اطاق‌های مناسب و معياری را برای تدريس داراست.

تعمير مقطع ماستری که به نام «مرکز البحث العلمی» ياد می‌شود، صنوف درسی مقطع ماستری، کتابخانهٔ مجهز عمومی پوهنځی، کتابخانهٔ مجهز اختصاصی برای مقطع ماستری و همچنان تالار اين پوهنځی که بنام «تالار دکتور محمداياز نيازی» ياد می‌شود در آن قرار دارد.،در سال (1392) توسط کشور دوست شاهی عربستان سعودی اعمار ګرديده است.

استادان اين پوهنځی دارای درجات بلند علمی و درجات عالی تحصیلی دکتورا و ماستری می‌باشد که در تدريس، تحقيق، رهنمايی و توسعهٔ برنامه‌های درسی و مواد درسی سهم فعال دارند.

فعلا در پوهنځی شرعیات (62) تن استاد مصروف تدریس استند که از جملهٔ آنان (18) تن دکتور, (42) تن ماستر و (2) تن لیسانس می‌باشند، که از جملهٔ آنان (9) تن مصروف تحصیل مقطع دکتورا در خارج از کشور و (1) تن هم مصروف تحصیل ماستری در داخل کشور می‌باشد.

از لحاظ رتبه علمی (6) تن پوهاند، (4) تن پوهنوال، (11) تن پوهندوی، (22) تن پوهنمل، (18) تن پوهنیار، و (1) تن پوهیالی میباشد.

قابل ذکر است که (27) تن از استادان پوهنځی شرعیات در بیرون از پوهنځی مصروف تدریس مضامین ثقافت اسلامی بوده و به تعداد (35) تن استاد در داخل پوهنځی مصروف تدریس میباشند.

تعداد مامورین و کارمندان اداری (6) تن­اند که به مجموع (1534) تن محصلین روزانه وشبانه خدمات عرضه می­دارند.

تعداد کارمندان خدماتی پوهنځی شرعیات (8) نفر می­باشد که مسئولیت حفاظت و پاکی صنوف دو تعمیر و بیست دفتر پوهنځی را به عهده دارند.

گالری رسانه

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی