پیام رهبری پوهنتون کابل به مناسب رویداد خونین ۱۲ عقرب ۱۳۹۹

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۹:۱
fasease
پیام رهبری پوهنتون کابل به مناسب رویداد خونین ۱۲ عقرب ۱۳۹۹

با تاثر و تلخی فراوان پوهنتون کابل روز ۱۲ عقرب سال روان شاهد حمله‌ی دشمنان دانش بر جان دانش‌جویانی بود که به امید ساختن آینده‌ی باسعادت مردم افغانستان در این مرکز بزرگ ملی در حال آموزش بودند. این یورش خون‌بار که شهادت ۱۸ محصل و یک کارمند اداری و جراحت ۲۸ دانشجو، ۲ استاد را در پی داشت، قلب و روح هر انسانی را سوزاند.

رهبری پوهنتون کابل در حالی‌که مراتب تسلیت عمیق خود را به خانواده‌ها، بستگان این عزیزان ازدست‌رفته و جامعه‌ی تحصیلی تقدیم می‌کند و خود را در غم خانواده و نزدیکان شهیدان و مجروحان شریک می‌داند، از بارگاه آفریدگار به شهیدان، بهشت برین و به مجروحان رویداد، شفای عاجل استدعا می‌کند.

این حادثه‌ی خونین و غیر قابل باور، در جایی اتفاق افتاده که مرکز علمیِ ملی و کانون آموزش انسانیت است. کانونی که علی¬رغم چالش همه-گیری کرونا، به طرز غیر منتظره‌ای توانسته بود با پذیرش رنج فراوان، تپنده بماند و روند آموزش تشدیدی به طفیل اشتیاق استادان، دانش‌جویان و کارکنان دل‌سوز، هم‌چنان درآن استمرار یابد. در چنین وضعیتی، برای هیچ انسانی و به‌ویژه جامعه‌ی تحصیلی هرگز باورکردنی نبود که این مکان پرفیض هدف تیر بلا شود.

مردم شریف افغانستان!
رهبری، استادان، دانش‌جویان و کارکنان پوهنتون کابل با سوگند به "نون والقلم و مایسطرون" تعهد می‌سپارند که به استعانت حضرت الهی، روند آموزش و بالندگی دانش و اندیشه را در این کانون بزرگ علمی پرشورتر و گرم‌تر از گذشته، نگهدارند. امیدواریم پوهنتون کابل -این مرکز سیراب‌گرِ تشنگان علم و معرفت- و دیگر مرکزهای آموزشی کشور از گزند حادثه‌ها درامان بمانند.

بااحترام
رهبری پوهنتون کابل

پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۱۵:۱۲

معاون وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با هیئت رهبری پوهنتون کابل دیدار و با گذاشتن اکلیل گل در محل واقعه المناک دوازدهم عقرب با خانواده پوهنتون کابل اظهار غمشریکی نمود

محترم سعید خطیب‌زاده معاون وزیر و سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، دکتر بهادر امینیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل و هیئت همراه شان به روز چهارشنبه مؤرخ ۶ قوس سال جاری با. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۲:۳۸

برنامه آموزش چگونگی استفاده از سیستم مدیریت آموزشی تحصیلات عالی (HELMS) برای محصلان صنوف اول و سایر محصلین در پوهنتون کابل راه اندازی گردید

برنامه آموزش استفاده از سیستم مدیریت آموزشی تحصیلات عالی (HELMS) به هدف آشنایی محصلان صنوف اول و سایر محصلانی که با چگونگی استفاده‌ از آن بلدیت ندارند، به روز شنبه مؤرخ ۱ قوس سال جاری. . .
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۱:۱۵

سپاس‌گزاری پوهنتون کابل به مناسبت هم‌دردی جامعه‌ی تحصیلی

به مناسبت رویداد خونین ۱۲ عقرب پوهنتون کابل که شماری شهید و مجروح برجای گذاشت، پیام‌های هم‌دردی از سوی تعدادی از موسسه‌های تحصیلات عالی دولتی و خصوصی و شخصیت‌های علمی به این پوهنتون. . .