پیام تسلیت پوهنتون کابل

ku

هوالباقی
پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف عمیق اطلاع حاصل نمودیم که پوهنیار مبشر مسلمیار استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل امروز در اثر یک انفجار در شهر کابل به شهادت رسید.
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
هیئت رهبری، استادان، منسوبین و محصلین پوهنتون کابل با ابراز تسلیت و غم شریکی با خانواده و دوستان مرحومی، شهادت این استاد پوهنتون را یک ضایعه بزرگ و جبران ناپذیر به جامعه علمی و دست اندرکاران تحصیلات عالی دانسته و از بارگاه خداوند متعال برای مرحومی مغفرت و برای بازمانده گان شان صبر جمیل استدعا می نماید.
روحش شاد و یادش گرامی باد!
پوهاند دکتور محمد عثمان بابری
رییس پوهنتون کابل

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح