سمینار علمی رهبری پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی با هماهنگی مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون کابل تدویر یافت

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۶:۴۷
ku

بر اساس پلان تغییر پوهنتون کابل که جدیداً ازسوی رهبری این پوهنتون تدوین گردیده است، سمینار علمی رهبری پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی (University Leadership Training) به روز دوشنبه مؤرخ ۲۷ ماه دلو سال جاری از سوی مرکز انکشاف مسلکی استادان (PDC) پوهنتون کابل و با همکاری وزارت تحصیلات عالی برای یک هفته در تالار کنفرانس‌های پوهنحی محیط زیست برگزار گردید.

سمینار رهبریت پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی با هماهنگی مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون کابل و با حمایت وزارت تحصیلات عالی برای رییسان و آمرین دیپارتمنت‌های پوهنحی‌های پوهنتون کابل برگزار گردیده است. در این سمینار علمی که قرار است برای مدت یک هفته ادامه داشته باشد، روی موضوعاتی چون: «رهبریت پوهنتون ها در جهان مدرن»، «رهبری عالی پوهنتون  ها در افغانستان»، «بهتر سازی و ظرفیت‌سازی برای ترویج فرهنگ تحقیق»، «تضمین کیفیت و اعتبار دهی تخنیکی موسسات تحصیلات عالی»، « ایجاد تغییرات مثبت در رهبریت و برنامه‌ها با استفاده از تفکرات استراتیژی»، «مدیریت بحران در موسسات تحصیلات عالی»، «استقلالیت مالی مؤسسات تحصیلات عالی و مؤثریت اقتصادی آن»، «درجه بندی پوهنتون های جهان» و... بحث‌های علمی و کارشناسانه صورت گیرد.

در محفل افتتاحیه این سمینار علمی که به روز دوشنبه در تالار متذکره برگزار گردیده بود، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس پوهنتون کابل، معاون امور علمی پوهنتون، آمر مرکز انکشاف مسلکی استادان، رؤسای پوهنحی‌ها و آمرین بعضی از دیپارتمنت‌های پوهنحی‌های مختلف حضور داشتند که اولین روز این سمینار علمی با ارائه‌ی دکتر پوهنمل بشیر احمد جاوید استاد دیپارتمنت سیول انجنیری پوهنتون کابل با بحث روی "رهبریت در نهادهای تحصیلات عالی و پوهنتون‌ها” انجام یافته و مباحث بعدی آن طی یک هفته ارائه خواهد گردید.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح