روند واکسیناسیون محصلان نهادهای تحصیلات عالی در پوهنتون کابل آغاز گردید

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۷:۲۲
ku

دور دوم روند واکسیناسیون محصلان، استادان و کارمندان پوهنتون کابل جهت اتخاذ تدابیر برای شروع دروس حضوری پوهنتون به روز چهارشنبه مؤرخ 6 اسد سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، کارمندان صحی وزارت صحت عامه و محصلان پوهنتون کابل در این پوهنتون آغاز یافت.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی کشور با صحبت در مراسم افتتاحیه‌ی این روند که در پوهنتون کابل تدویر یافته بود ضمن اظهار خرسندی از آغاز آن گفت: متاسفانه شیوع ویروس کرونا در کنار آسیب رسانیدن به امور جهانی، به افغانستان و بویژه به سیستم تحصیلات عالی کشور آسیب جدی وارد نموده که از اضرار جدی آن تعطیلات دروس حضوری از یکسو و ظرفیت پایین و عدم آمادگی بخش تکنالوژی انترنت و عدم دسترسی لازم محصلان و استادان در اقصی نقاط کشور به این سیستم جهت تعقیب دروس آنلاین ازسوی دیگر، می‌باشد که باعث شده به اساسی ترین مسئولیت نهادهای تحصیلات عالی رسیدگی لازم صورت نگیرد. ویروس کرونا ممکن یک مرض دوامدار باشد که درصورت دوام روند شیوع موج‌های بعدی آن، سیستم درسی و بخش تحصیلات عالی کشور با آسیب‌های بیشتر روبرو گشته و محصلان که قلب تپنده‌ی جامعه است ایستا خواهند ماند. لذا از آنجاییکه هم شروع و دوام مجدانه‌ی دروس حضوری برای رهبری سکتور تحصیلات عالی مهم بوده و هم صحتمندی محصلان، استادان و کارمندان نهادهای تحصیلات عالی؛ پس از مشورت‌های رهبری وزارت تحصیلات عالی و وزارت محترم صحت عامه فیصله گردید که روند واکسیناسیون محصلان آغاز و پس از آن در صورت موجودیت گزارشات مبنی بر نزول واقعات ابتلا به ویروس کرونا، دروس پوهنتون ها نیز تدریجاً آغاز گردد که بدین لحاظ واکسینه شدن محصلان تمام نهادهای تحصیلات عالی قبل از شروع دروس حضوری الزامی می‌باشد.

دکتور بصیر.علاوه نمود که به تعداد تمام محصلان کشور.واکسین موجود است و روند واکسیناسیون آنها الی شروع دروس حضوری ادامه خواهد داشت که بدین صورت داشتن کارت واکسین هنگام ورود به صنوف درسی و لیلیه‌های پوهنتون کابل و سایر نهادهای تحصیلات عالی الزامی است.

روند واکسیناسیون محصلان پوهنتون کابل که امروز چهارشنبه آغاز یافته است الی شروع دروس حضوری در پوهنتون کابل ادامه داشته و محصلان گرامی می‌بایست با حضور در پوهنتون کابل و یا سایر مراکز صحی شهر و ولایات شان خودرا واکسین نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۰
Background image

صدها محصلین از کورس های ارتقای ظرفیت فارغ شدند

 تعداد زیادی از محصلین از کورس های چهار ماهه کوتاه مدت ارتقای ظرفیت در پوهنتون کابل فارغ شدند. این کورس ها در بخش های زبان عربی، زبان انگلیسی، کمپیوتر، سخنرانی، ریموت سنسنگ، طراحی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۹:۳۵
Background image

محصلان پوهنتون مقام اول را در رقابت‌های فوتبال به‌دست آوردند

محصلان پوهنتون کابل در رقابت‌های فوتبال که از سوی وزارت تحصیلات عالی میان پنج پوهنتون برگزار شده بود، مقام اول را کسب کردند. بازی نهایی این رقابت‌ها میان پوهنتون کابل و پوهنتون پولی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۳:۲۱
Background image

نشست شورای علمی برګزار شد

نشست شورای علمی پوهنتون کابل به ریاست رئیس پوهنتون محترم دوکتور اسامه عزیز در تاریخ ۳ سرطان ۱۴۰۴ هجری خورشیدی برګزار شد.

در این نشست از فعالیت‌ های مسئولین برنامه‌ های فوق لیسانس تقدیر. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.