روند تطبیق واکسن کرونا در پوهنتون کابل آغاز گردید

یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۸:۵۶
ku

روند تطبیق واکسن ویروس کرونا (کووید-19) روز شنبه 11 ثور سال جاری به استادان، محصلان، کارمندان اداری، نیروهای امنیتی و کارکنان خدماتی پوهنتون کابل ازسوی کارمندان وزارت صحت عامه با حضور داشت رییس و معاونین پوهنتون کابل رسما آغاز گردید.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل از مسوولان و کارمندان وزارت صحت عامه اظهار قدردانی نمود که استادان، محصلان و کارمندان پوهنتون کابل را برای واکسن کردن تحت پوشش قرارداده‌اند. پوهاند بابری موج سوم ویروس کرونا را خطرناک خواند و از استادان، محصلان و کارمندان پوهنتون کابل خواست که برای مصونیت وجود شان از این ویروس خود را واکسن بزنند.

هم‌چنان داکتر گلا خان ایوب، مسوول افهام و تفهیم ریاست معافیت کتلوی ملی وزارت صحت عامه نیز موج سوم ویروس کرونا را کشنده و خطرناک توصیف کرد و گفت که مکان‌های پرتجمع مانند پوهنتون‌ها و نهادهای تحصیلی و آموزشی بیش‌تر در معرض خطر استند و به همین دلیل باید استادان، محصلان و کارمندان این نهادها واکسن شوند و وزارت صحت عامه متعهد به انجام این کار است.

تطبیق واکسن کرونا در پوهنتون کابل در هشت محل که تمام پوهنځی‌های این پوهنتون را شامل می‌شود برای دو روز ادامه خواهد داشت. پوهنتون کابل دارای حدود یک هزار استاد، بیست و شش هزار محصل و هفت صد کارمند و کارکن خدماتی می‌باشد.

دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۳:۵۷

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان در پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان شامگاه روز چهارشنبه مؤرخ ۱۵ ثور سال جاری مطابق با بیست و سوم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی رهبری پوهنځی شرعیات با حضور وزیر تحصیلات عالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۴ - ۱۲:۲۷

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل افتتاح گردید

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل ازسوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که استادان و محصلان این دیپارتمنت نیز حضور. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح