دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل از کارکردهای استادان متقاعد و سابقه‌دار این دیپارتمنت تقدیر نمود

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۰:۲۳
ku

آمریت دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل طی یک محفل که به روز ‌شنبه مؤرخ ۲۷ جدی سال جاری با حضورداشت هیئت رهبری و استادان دیپارتمنت بخش فارسی دری در تالار جلسات این دیپارتمنت تدویر یافته بود، با اهدای لوح سپاس و تحفه به ۵ تن استادان متقاعد و سابقه‌دار این پوهنځی هریک پوهاند دکتور محمد حسین‌ یمین،‌ پوهاند دکتور عبدالقیوم‌ قویم، پوهاند دکتور محمد افضل بنوال، ‌پوهاند دکتور محمد یونس‌ طغیان ‌ساکایی‌ و پوهنمل عطامحمد پویا تقدیر و از کارکردهای ارزشمند شان قدردانی نمودند.

پوهندوی دکتور راحله ‌حمیدزی‌ رئیس پوهنځی ادبیات و زبانهای داخلی با صحبت در ابتدای این برنامه ضمن ابراز خرسندی از برگزارشدن آن و خوش آمدیدگویی اشتراک کنندگان محفل، روی چرایی و انگیزه‌های برگزاری آن و نقش این استادان در تقویت جایگاه پوهنځی زبان و ادبیات صحبت نموده گفت: ضمن ارج‌گزاری به مقام شامخ این استادان، ضرورت جدی و اساسی است تا از اندوخته‌ها و دانش ارزشمند ایشان نیز بهره لازم و کافی برده شود.

سپس‌پوهاند دکتور سید اکرام الدین حصاریان، پوهندوی سید عارف‌ عارف،  پوهندوی ‌خالده‌ فروغ، ‌پوهندوی ‌دکتور نظرمحمد بهروز، پوهاند دکتور عظیمه‌ مجید، پوهنمل‌خواجه‌ محمد نیستانی  و پوهنمل دکتور فرید اسداللهی هریک استادان دیپارتمنت فارسی دری این پوهنځی نیز از سجایا، اخلاق و خاطره‌های شیرین این استادان یاد آوری نموده همچنان روی اهمیت و ارزش معنوی این محفل، جایگاه والای استاد از دیدگاه اندیشمندان و اهل قلم، و نقش و کارکردهای ارزشمند این استادان صحبت و آنان را الگویی از صداقت و انسانیت در پوهنتون کابل دانستند و افزودند که؛ پوهنځی زبان و ادبیات به مثابه‌ی یک نهاد آدم‌ساز  از بدو تاسیس تاکنون افراد توانمند زیادی را تقدیم جامعه کرده است.

در اخیراستادان متقاعد که مورد تقدیر و تمجید قرارگرفته بودند هریک از برگزارگننده گان  این محفل ابراز تشکر و قدردانی نموده و تعدادی از آثار علمی خویش را نیز به کتابخانه‌ی دیپارتمنت زبان و ادبیات فارسی دری این پوهنځی اهدا نمودند.

این محفل که ساعت ۱۰ قبل از ظهر آغاز یافته بود به ساعت ۱ بعد از ظهر با دعاعیه خیر و فلاح کشور خاتمه یافت.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح