برای اعضای کمیته امتحانات پوهنتون کابل سپاس‌نامه اهداء گردید

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - ۱۷:۴۵
ku

ریاست پوهنتون کابل و معاونیت امور محصلان به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۹ دلو سال جاری جهت تقدیر از کارکردها، زحمات و همکاری‌های ۲۱ تن اعضای کمیته امحتانات سمستر بهاری این پوهنتون برایشان سپاسنامه اهداء نمودند. محفل توزیع این سپاس‌نامه‌ها به ساعت ۹ قبل از ظهر در دفتر معاونیت امور محصلان پوهنتون کابل با حضور پوهندوی فیصل امین معاون امور محصلان و ۲۱ تن استادان عضو این کمیته تدویر یافته بود.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح