اطلاعیه پوهنتون کابل و پوهنتون تخنیکی سلواک

gfds

قرار است کنفرانس AFGSolar1 یا (Afghan Conference on Solar Technologies )به همکاری پوهنتون کابل و پوهنتون تخنیکی سلواک واقع در براتیسلاوا درپوهنتون کابل دایر شود.

این کنفرانس بتاریخ های 23-24 November سال 2020 در پوهنتون کابل دایر خواهد شد و مقالات علمی این کنفرانس در ژورنال( Architecture and Engineering Review) پوهنتون کابل به نشر خواهد رسید.

قابل ذکر است در صورتیکه مقاله اساتید و محقیقین محترم در مجموعه خلاصه های مقالات کنفرانس و ژورنال ( Architecture and Engineering Review) چاپ شود میتوانند آنرا منحیث آثار علمی معیاری در پروسه ترفیعات خود استفاده نمایند و محصلین عزیز با در خواست از طریق ویب سایت کنفرانس (afgsolar.org) بصورت رایگان اشتراک و مقالات شان ره به نشر سپرده میتوانند.

و موضوعات قابل بحث این کنفرانس شامل موضوعات ذیل میباشد:

• Photovoltaic solar energy

• Thermal solar energy

• Building heating and cooling by solar energy

• Application of Solar Energy in industry

• Application of Solar energy in Agriculture

• Application of solar energy in household

جهت معلومات بیشتر به آدرس ویبسایت و شماره های ذیل به تماس شوید.

+93786743472 - +93744050705

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۸:۸

قابل توجه رسانه‌هاي محترم !

قرار است پوهنتون كابل به روز پنج‌شنبه ساعت 11 قبل ازظهر به ‌مناسبت رويداد خونين دوازدهم عقرب كه بر اثر آن تعدادي از دانشجويان و يك كارمند اداري اين نهاد شهيد و تعداد 28 تن ديگر زخمي . . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۳:۴۶

اطلاعیه شروع دوباره دروس پوهنتون کابل

هیئت رهبری پوهنتون کابل با تاسف و تاثر عمیق بابت وقوع حادثه اسفبار و المناک مؤرخ 12 عقرب پوهنتون کابل و تقبیح این عمل ددمنشانه و دور از اصول و ارزش‌های ديني،انسانی و خلاف . . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۳:۴۳

اطلاعیه !

باابراز تاسف و تاثرعمیق بابت وقوع حادثه ددمنشانه، تعداد از محصلان عزیز پوهنتون کابل شهید و زخمی گردیدند.
بنا برای تمامی محصلان این پوهنتون اعم از محصلان برحال و جدیدالشمولان بخش . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل