از هفتم اسد روز ملی بیرق در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۱۳:۴۸
ku

از هفتم اسد روز ملی بیرق با برافراشتن بیرق ملی و ‌با افتخار کشور توسط رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، گرامیداشت گردید.

رییس پوهنتون کابل در مراسم بر افراشتن بیرق ملی در صحن پوهنتون، برای خیر و فلاح کشور، تامین صلح و امنیت سرتاسری در افغانستان و ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم و جامعه دعا نمود.

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۱۵:۳۶

ورکشاپ آموزش مبتنی برنتیجه در پوهنتون کابل آغاز گردید

ورکشاپ ۶ روزه آموزش مبتنی برنتیجه OBE) ) برای ۲۲ تن از استادان جوان و تازه التقرر پوهنتون کابل ازسوی آمریت انکشاف مسلکی پوهنتون دایر گردید. اصول تدریس، کنترول صنف و اصول ارزیابی محصلین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۱۲:۵۸

دفتر دوکتوران بدون سرحد(MSF) به تعداد 1000 ثوب چپن سفید را به پوهنځی فارمسی اهدا نمود

دفتر دوکتوران بدون سرحد(MSF) به تعداد 1000 ثوبص چپن سفید یک بار مصرف را به ارزش (یک هزار) یورو،  روز دوشنبه مورخ 7 حوت سال 1402 به پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل اهدا نمود. محترم پوهنوال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۱۴:۲۶

ورکشاپ ۵ روزه ارزیابی و حفاظت یخچال ها در پوهنځی زمین شناسی خاتمه یافت

بتاریخ ۳ حوت ورکشاپ تحلیل، ارزیابی، نظارت، محاسبه و حفاظت یخچال ها و منابع آبی در پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل خاتمه یافت.

این ورکشاپ به مدت ۵ دایر گردیده بود و در آن ۲۰ تن از. . .

پوهنتون کابل در سال ۱۴۰۲ هـ ش، به ارزش حدود ۹۰ میلیون افغانی ده ها پروژه انکشافی و توسعه را تطبیق نموده است. گزارش ویدیویی:

کار قير ریزی با سرکهای نو در داخل پوهنتون کابل آغاز گردید

در جریان کارهای باز سازی پوهنتون کابل، این بار انکشاف سرک ارتباطی وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل آغاز شده است.

کار ساخت پارک محصلین به وسعت 12 جریب زمین در محوطه پوهنتون کابل افتتاح گردید

آلبوم عکس های بهاری محوطه زیبای پوهنتون کابل سال ۱۴۰۲ هـ ش