از هفتم اسد روز ملی بیرق در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۱۳:۴۸
ku

از هفتم اسد روز ملی بیرق با برافراشتن بیرق ملی و ‌با افتخار کشور توسط رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، گرامیداشت گردید.

رییس پوهنتون کابل در مراسم بر افراشتن بیرق ملی در صحن پوهنتون، برای خیر و فلاح کشور، تامین صلح و امنیت سرتاسری در افغانستان و ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم و جامعه دعا نمود.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۳۰ - ۱۳:۸

محترم محمد اشرف غیرت به‌حیث رییس پوهنتون کابل معرفی گردید

طی محفل محترم محمد اشرف غیرت، ازسوی محترم روح الله روحانی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی و عبادالله وقاص، رییس دفتر وزارت تحصیلات عالی در حالی‌که محترم پوهاند دکتور محمد عثمان بابری،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۹:۲۳

رییس پوهنتون کابل با رییس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) دیدار نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل با محترم نجیب‌الله سیاوش رئیس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) در ریاست پوهنتون دیدار و روی برنامه‌های همکاری‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۴ - ۱۷:۱۳

امتحان کانکور سال ۱۴۰۰ حوزه کابل در پوهنتون کابل برگزار گردید

روند اخذ امتحان کانکور سال 1400 حوزه کابل، روز پنج‌شنبه مؤرخ 14 اسد سال روان با حضور داکتر عباس بصیر، وزیر تحصیلات عالی کشور، پوهاند دکتور محمد عثمانی بابری، رییس پوهنتون کابل و پوهاند. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل