از قهرمانی محصلان پوهنتون کابل در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر بزرگداشت گردید

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۵۱
ku

معاونیت امور محصلان پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مؤرخ ۳۰ جدی سال جاری طی یک مراسم با شکوه از قهرمانی محصلان پوهنځی شرعیات در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر و کسب مقام سوم این مسابقات ازسوی تیم محکمه تمثیلی پوهنځی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون که در کابل برگزار گردیده بود تقدیر نمود.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئيس پوهنتون کابل با سخنرانی در این مراسم که با حضور رئیس و معاون امور محصلان پوهنتون کابل، بعضی از اعضای مجلس نمایندگان، رؤسای پوهنځی‌ها و استادان پوهنتون کابل، محصلان، اعضای اتحادیه محصلان و تیم محکمه تمثیلی پوهنځی‌های شرعیات و حقوق‌و‌علوم سیاسی در تالار همایش‌های پوهنځی هنرهای زیبا تدویر یافته بود، ضمن ابراز خرسندی از قهرمانی محصلان پوهنتون کابل در این مسابقات، کسب مقام اول را برای این محصلان، پوهنځی حقوق و پوهنتون کابل مبارک گفته از تلاش‌های تمامی دست اندرکاران کسب این دستآورد علمی تشکر کرد. آقای بابری در ارتباط با اهمیت رقابت‌های محکمه تمثیلی گفت:  متاسفانه با وجود تلاش‌های زیادی که صورت گرفته، اما انواع بی‌ثباتی، ناهنجاری‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی مرتبط به ضعف در حاکمیت قانون، ضعف در قوه قضا و مشکلات در محاکم کشور ملاحظه میگردد که با این وجود برگزاری و رونق مسابقات محکمه تمثیلی میان محصلان که مدیران فردای کشور اند و همچنان رشته‌ی قضایی در کشور بسیار مهم و مبرم است که از این لحاظ پوهنتون کابل به پوهنځی‌های حقوق و شرعیات یک جایگاه خاص قایل بوده همچنان به دستاوردها و افتخارات دایمی تمام محصلان خود نیز میبالد که در شرایط ناگوار آنرا به دست میاورند.

پوهاند بابری در ادامه‌ی سخنانش گفت: ضمن اینکه کارهای جدی و اساسی روی بهبودی پوهنتون درجریان است اما با آن هم یک سلسله مشکلات احساس میگردد که با تطبیق برنامه تغییر پوهنتون کابل که جدیداً ازسوی رهبری پوهنتون تدوین گردیده به این مشکلات بویژه مشکلات بخش‌های خدمات محصلان رسیدگی خواهد شد.

پوهندوی فیصل امین معاون امور محصلان پوهنتون کابل، لطف‌الرحمن سعید استاد پوهنځی شرعیات، پوهندوی نجیب آقا فهیم استاد پوهنتون کابل و وزیر پیشین دولت در امور حوادث طبیعی، محترم عمر نصیر مجددی نماینده مردم در مجلس و آقای بختیار به نمایندگی از تیم محکمه تمثیلی پوهنځی شرعیات از سخنرانان دیگر این برنامه بودند که هر کدام در ارتباط با اهمیت این دستاورد و مرتبط با تلاش‌ها محصلان و استادان و نقش آنها در بالندگی پوهنتون کابل و بهبودی امور کشور صحبت نموده و این دستاورد را برای پوهنتون کابل بويژه محصلان و استادان پوهنځی شرعیات مبارک گفتند.

رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر امسال میان ۹ تیم برگزیده از ۸ پوهنتون دولتی و خصوصی کشور در کابل برگزار گردیده بود که در نتیجه تیم پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل در رقابت با تیم پوهنتون خصوصی سلام حایز مقام اول و تیم پوهنځی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون کابل توانستند مقام سوم این مسابقات مهم ملی را کسب کنند. همچنان قابل یادآوری است که اعضای تیم پوهنځی شرعیات ضمن جایزه‌ی تیمی قهرمانی، جایزه بهترین ارائه کننده و جایزه بهترین دفاعیه‌ی این مسابقات را نیز بدست آوردند که این محفل به مناسبت بزرگداشت از این دستاورد برگزار گردیده و اعضای هردو تیم اشتراک کننده از پوهنتون کابل، با اهدای لوح سپاس، ازسوی رهبری پوهنتون تقدیر گردیدند.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح