سمینار روش تحقیق و تحلیل ارقام در پوهنتون کابل تدویر یافت

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۱/۴/۴ - ۱۶:۳۹
seminar

سمینار علمی پنج روزه تحت عنوان روش تحقیق و تحلیل ارقام از سوی آمریت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برای 50 تن از استادان جوان این پوهنتون دایر گردید. در محفل افتتاح این سمینار نخست محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون علمی پوهنتون صحبت نموده و راجع به ارزش تحقیقات و کارهای تحقیقی در نهادهای علمی و اکادمیک توضیح داده و تاکید نمود که پوهنتون بدون تحقیق مانند جسم بی روح است و ما باید آموزش و تحصیل را از راه تحقیق در پوهنتون‌ها گسترش دهیم. پوهاند شریفی ضمن تشکری و تقدیر از برگزار کننده‌گان این سمینار خواهان تدویر بیش‌تر این‌گونه سمینارها و ورکشاپ‌ها در پوهنتون گردید.

دراین محفل هم‌چنان محترم پوهنمل دکتور ولی محمد سالاری آمر تحقیقات علمی پوهنتون کابل درباره انگیزه و هدف این سمینار و اهمیت آن برای اشتراک کننده‌گان توضیح داده و افزود که راه حل هر مشکل تحقیق و پژوهش است و باید این امر در پوهنتون کابل بیش‌تر نهادینه گردد و کارهای تحقیقی صورت گیرد.

پس از سخنرانان بخش افتتاحیه، محترم پوهنوال داکتر اسدالله صمدی، ارایه کننده سمینار، در باره برنامه توضیح کلی ارایه نموده و اهداف و مقاصد این سمینار را به صورت مفصل تشریح کرده و به این ترتیب عملا سمینار آغاز گردید و قرار است تا پنج روز دیگر ادامه یابد و در اخیر برای اشتراک کننده‌گان تصدیق نامه توزیع گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۸
Background image

برگزاری سمینار علمی تحت عنوان «اعجاز قرآن عظیم‌الشأن»

سمینار علمی تحت عنوان «اعجاز قرآن عظیم‌الشأن» از سوی پوهنځی شرعیات برگزار گردید.

در این محفل علمی، مقامات وزارت تحصیلات عالی، رؤسای پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل، استادان و جمع کثیری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

ارتقای مجلات ملی پوهنتون کابل به بین‌المللی

در ادامه‌ی سلسله دست‌آوردهای علمی، دو مجله پوهنتون کابل — «مجله علمی-تحقیقی علوم اجتماعی» و «مجله علمی-تحقیقی علوم طبیعی» — که تاکنون به عنوان ژورنال‌های معتبر ملی فعالیت داشتند، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۹:۴۵
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی بایواستاتستیک و SPSS

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه بایواستاتستیک و نرم‌افزار SPSS از سوی پوهنځۍ فارمسی پوهنتون کابل برای استادان جوان این پوهنځی برگزار گردید.

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقای مهارت‌های تحقیقی. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: