۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

tariq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۸:۵۳
32321321

از ۲۲ پوهنځی و ۷۵ رشته تحصیلی پوهنتون کابل، ۲۰۹۶ تن از محصلین در سطح لیسانس فارغ‌التحصیل شدند. در مراسم فراغت مقامات بلندپایه ا.ا.ا، رهبری پوهنتون های مختلف، علمای دینی، استادان، محصلین و اعضای خانواده‌های آنان حضور داشتند.

در آغاز این مراسم رئیس پوهنتون کابل،

دوکتور اسامه عزیز در سخنرانی خود به محصلین فراغت‌شان را تبریک ګفت و آنان را تشویق کرد تا علم خود را در راه رضای خداوند متعال به کار ببرند و در مسیر تخصصی خود برای پیشرفت تلاش کنند.

وزیر تحصیلات عالی شي.خ مولو.ی ند.اء محمد ند.یم، به فارغین توصیه کرد که ارتباط خود را با علمای دین و بزرګان حفظ کنند، از تجارب آنان بهره بګیرند، تحصیلات تخصصی خود را ادامه دهند و در چارچوب مسلک‌شان به دین و جامعه خدمت نمایند.

معین علمی وزارت تحصیلات عالی شي.خ ضیاءالرحمن اریوبی، در سخنرانی خود با اشاره به آغاز برنامه‌های جدید در سطح ماستری و دکتورا در مراکز علمی کشور، تأکید کرد که ا.ا.ا متعهد است تا بر اساس نیازها و اولویت‌های جامعه برنامه‌های علمی در پوهنتون‌ها را تقویت نماید.

رئیس پوهنتون بین‌المللی اسلامی افغان داکتر رفیع‌ الله عطاء، نیز در صحبت‌هایش از فارغین خواست تا از علم خود استفاده را در راستای بازسازی کشور نمایند.

در پایان مراسم به فارغین تصدیق‌نامه‌های فراغت اهدا شد و ۱۰۰ تن از محصلین ممتاز از سوی رهبری پوهنتون کابل و وزارت تحصیلات عالی مورد تقدیر و اهدای جوایز قرار ګرفتند.

در حال حاضر حدود ۱۲ هزار محصل در سطح لیسانس در پوهنتون کابل مصروف تحصیل هستند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۶:۲۲
Background image

دیدار به منظور گسترش همکاری‌ها میان پوهنتون کابل و پوهنتون دولتی زراعت تاشکند

محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل، به همراه معاون امور تحقیقات علمی و رئیس پوهنځی زراعت این نهاد، با محترم نارزولو ابلومرادوف، رئیس پوهنتون دولتی زراعت تاشکندِ ازبکستان و معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۸:۳۲
Background image

تدویر ورکشاپ تشریحی معیارهای تضمین کیفیت

آمریت ارتقای کیفیت پوهنتون کابل، ورکشاپ آموزشی دو روزه‌ای را تحت عنوان «آگاهی‌دهی پیرامون معیارهای تضمین کیفیت» تدویر نمود.در این ورکشاپ، رؤسای پوهنځی‌ها، آمرین ، اساتید و کارمندان بخش. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: