کورس آموزشی برای ارزیابی کیفیت ادویه در پوهنحی فارمسی پوهنتون کابل افتتاح گردید

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۹ - ۸:۴۲
anougration

کورس آموزشی برای ارزیابی کیفیت ادویه با حضور محترم لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی، محترم دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل، رییس و استادان پوهنځی فارمسی و مسولان مؤسسه پارتیسیپ (Particip) افتتاح گردید.

در آغاز محفل محترم دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل ضمن صحبت روی موارد مهم و اساسی در پوهنتون از این ابتکار ریاست پوهنځی فارمسی ابراز قدردانی نموده و آن‌را قابل ستایش و امیدوار کننده خواند و گفت که تاکنون این پوهنځی چندین تفاهم‌نامه با نهادهای دیگر برای بهتر شدن کارهای علمی و عملی امضا کرده‌است و این نمایان‌گر کار و تلاش مسوولین است و ما از آن حمایت و تقدیر می‌کنیم.

رییس پوهنتون کابل تاکید کرد که صحت بخش مهم و اساسی زندگی است و باید در این قسمت با دقت بیش‌تر برخورد شود و مسوولیت افراد که در بخش صحت کار می‌کنند از همه بیش‌تر و بزرگ است و خداوند همه‌ی ما را توفیق بدهد که به وطن و مردم خود مخلصانه و صادقانه خدمت نماییم.

دراین محفل محترم لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی نیز صحبت نموده و فعالیت‌های علمی و مسلکی را در پوهنتون کابل قابل ستایش و قدر خواند و از مسوولین که روی محتوای کارهای علمی باید بیش‌تر توجه کنند. آقای خیرخواه هم‌چنان گفت که در بخش درمان و ادویه مشکلات وجود دارد و ما امیدواریم که این گونه کارهای علمی و عملی در حل مشکلات نامبرده موثر واقع شوند.

پوهنوال آقا محمد ژکفر رییس پوهنځی فارمسی و داکتر سید رحیم عرب رییس موسسه پارتیسیپ نیز پیرامون موضوع صحبت کردند و تاکید نمودند که آن‌ها گام به گام روند ارزیابی کیفیت ادویه را ازسوی انالیست‌ها و محصلین نظارت خواهند کرد.

این کورس آموزشی به مقصد ارزیابی کیفیت ادویه، کمک به بهبود کیفیت ادویه در سکتور عامه و خصوصی کشور و با هدف «ارائه معلومات دقیق در مورد کیفیت ادویه اساسی در سکتور خصوصی و دولتی به وزارت صحت عامه کشور» میباشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۸
Background image

برگزاری سمینار علمی تحت عنوان «اعجاز قرآن عظیم‌الشأن»

سمینار علمی تحت عنوان «اعجاز قرآن عظیم‌الشأن» از سوی پوهنځی شرعیات برگزار گردید.

در این محفل علمی، مقامات وزارت تحصیلات عالی، رؤسای پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل، استادان و جمع کثیری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

ارتقای مجلات ملی پوهنتون کابل به بین‌المللی

در ادامه‌ی سلسله دست‌آوردهای علمی، دو مجله پوهنتون کابل — «مجله علمی-تحقیقی علوم اجتماعی» و «مجله علمی-تحقیقی علوم طبیعی» — که تاکنون به عنوان ژورنال‌های معتبر ملی فعالیت داشتند، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۹:۴۵
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی بایواستاتستیک و SPSS

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه بایواستاتستیک و نرم‌افزار SPSS از سوی پوهنځۍ فارمسی پوهنتون کابل برای استادان جوان این پوهنځی برگزار گردید.

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقای مهارت‌های تحقیقی. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: