دیپارتمنت ساینس و انجنیری معلوماتی

الف) معرفی:

رشته ساینس و انجنیری معلومات یک گرایش میان‌رشته‌ای است که یک محصل را با علم برنامه‌نویسی، نرم‌افزار، سخت‌افزار، شبکه‌های کامپیوتری، مباحث جدید تکنولوژی، تجارت الکترونیک و مدیریت آشنا میسازد و توانایی این را برایش میدهد که آن‌ها را در راستای دستیابی به اهداف خود به کار بگیرد.

دیپارتمنت ساینس و انجنیری معلومات که یکی از دیپارتمنت های پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی بوده، در سال ۱۳۸۶ هـ.ش همزمان با شروع برنامه لیسانس در انستیتوت تکنالوژی معلوماتی و مخابرات شروع به فعالیت نموده و در سال ۱۳۹۵ هـ.ش به یک دیپارتمنت فارغ ده ارتقاء نمود.

ب) اهداف:

دیپارتمنت ساینس و انجنیری معلوماتی متعهد به آموزش جوانان با دانش اساسی در بخش ساینس و انجنیری معلوماتی، پروگرامینگ، دیتا اورگنایزیشن، شبکه و مخابرات، طراحی سیستم‌های معلوماتی و انکشاف نرم‌افزار و معرفی تکنالوژی‌های معاصر و کابرد آن‌ها مطابق به نیاز مارکیت و بازار کار با در‌نظرداشت نحوۀ ارتباط میان کسب و کار و مارکیت در بخش ساینس و انجنیری معلوماتی می‌باشد.

۱. دیدگاه:

ایجاد مناسب ترین محیط برای تحصیلات با کیفیت و اکادمیک در مقاطع مختلف تحصیلی در بخش تکنالوجی معلوماتی و آماده سازی محصلان برای یک جامعه جهانی تکنالوجی معلوماتی و جهت گیری آنها به منظور خدمت به جامعه.

۲. مأموریت:

• ایجاد، تکثیر و تطبیق دانش تکنالوجی معلوماتی درعرصه های مختلف برای منفعت بشری.

• تربیه محصلان موفق،نوآور، متعهد به اصول تکنالوجی حل کننده مسایل، موثر دررشد جامعه و حل مشکلات مغلق عصر.
  • ارایه زمینه قوی نظری و عملی در سراسر رشته تکنالوجی معلوماتی با تاکید بردیتا ساینس و توسعه نرم افزارها.

ج) لابراتوارها:

دیپارتمنت ساینس و انجنیری معلوماتی به منظور کارهای لابراتواری و عملی و انطباق دروس نظری و عملی لابراتوارهای ذیل را تأسیس نموده است:

1. لابراتوار‌هاردویر
  2. لابراتوار شبکه
  3. لابراتوار پروگرامینگ
  4. لابراتوار تکنالوژی.

د) نصاب تحصیلی (مضامین تخصصی)

شماره

نام مضامین