د کابل پوهنتون د غمشریکی پیغام

ku

هوالباقی
د غمشریکي پیغام د کابل پوهنتون
په خواشيني سره مو خبر تر لاسه کړ، چې د کابل پوهنتون د شرعیاتو د پوهنځی استاد پوهنیار مبشر مسلمیار ، نن په کابل کې د چاودنې له امله په شهادت ورسید.
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
د کابل پوهنتون رهبري هیات او د دې علمي بنست استادان، اداري کارکوونکي او محصلان د نوموړي له کورنۍ او دوستانو سره خپله ژوره غمشریکي ښيي او د دې استاد شهادت اکاډمیکې ټولنه، پوهانو او په ځانګړې توګه پوهنتوني کورنۍ او د لوړو زده کړو د برخې کارکوونکو ته لویه ضایعه بولي؛ مرحوم ته د الله ج له درباره مغفرت او کورنۍ ته یې د زړه صبر غوښتنه کوي.
روح یې ښاد او یاد یی تل وي!
پوهاند دکتور محمد عثمان بابری
د کابل پوهنتون رییس

Latest news

Sat, Oct 16 2021 11:52 AM

سرپرست ریاست پوهنتون کابل از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر ساینس دیدن نمود

سرپرست ریاست پوهنتون کابل درحالی‌که وی را معاونین پوهنتون نیز همراهی می‌کردند از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر سانیس دیدن نمود و با رییسان، استادان و کارمندان این. . .

Thu, Aug 05 2021 5:13 PM

The Konkor (University Entrance Exam) process of Kabul

The process of taking the entrance exam for 1400 in Kabul started on Thursday, August 5th, 2021 with the presence of excellency Dr. Abbas Basir, Minister of Higher Education, Prof. Dr.. . .

Wed, Aug 04 2021 3:11 PM

An Agreement Letter between the Faculty of Pharmacy of KU and the National Food and Drug Administration of Afghanistan

An Agreement Letter aimed at establishing cooperation and coordination between the Faculty of Pharmacy of Kabul University and the National Food and Drug Administration of Afghanistan. . .

BACK TO NEWS

All MediaAll media

Academic and research conference entitled "Study and Management of Afghanistan Water" to welcome the opening of Kamal Khan Dam

The National Seedlings Campaign at Kabul University Campus