کتلاگ معلوماتی پوهنتون کابل منتشر گردید

tariq_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - ۱۰:۹
654

پوهنتون کابل آخرین کتلاگ خود را 38 سال پیش در سال 1363 هـ ش، چاپ کرده بود. از آن زمان در افغانستان تغییرات و تحولات زیاد رخ داده است، بنابراین رهبری کنونی پوهنتون کابل لازم دید که دیدگاه، هدف ها، قابلیت ها و مشکلا این نهاد علمی را از طریق چاپ کتلاگ با جامعه در میان بگذارد.

کتلاگ جدید پوهنتون کابل به دو زبان رسمی کشور (پشتو و دری) و در 248 صفحه همزمان با 90 سالگی این نهاد علمی منتشر شده است و در این کتلاگ علاوه بر معلومات علمی و اداری پوهنتون، روی معلومات تاریخی این نهاد نیز تمرکز شده است.

این کتلاگ می تواند در تعیین دیدگاه کاری و علمی استادان پوهنتون کابل، محصلان و کارمندان اداری مفید واقع شود.

جوانان که خواهان تحصیل در پوهنتون کابل استند نیز می توانند با مطالعه این کتلاگ معلومات دقیق در مورد پوهنځی ها، دیپارتمنت ها، رشته ها، مضامین و نصاب درسی پوهنتون کابل بدست بیاورند، این مساله در درازمدت زمینه مسلکی شدن جامعه را فراهم خواهد کرد.

رهبری پوهنتون کابل تصمیم دارد که برای غنامندی بیشتر این کتلاگ کارهای بیشتری صورت گیرد و در آینده تصویر دقیق تری از پوهنتون کابل به جامعه و نهادهای اکادمیک کشور ارائه گردد. این کتلاگ در مطبعه آمریت نشرات پوهنتون کابل به چاپ رسیده است.

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ - ۹:۴۱

پوهنځی زراعت دستاوردهای سال 1401 و پلان های سال آینده خود را طی کنفرانس ارایه نمود

رهبری پوهنځی زراعت طی کنفرانس کارکردها، دستاوردها و مشکلات سال 1401 خود را در حضور داشت رهبری پوهنتون کابل ارائه نمود و همچنان از برنامه ها و پلان های سال آینده خود نیز خبر داد.

محترم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۶

کار ساخت پارک محصلین به وسعت 12 جریب زمین در محوطه پوهنتون کابل افتتاح گردید

محترم حافظ عبیدالله عبیده، معاون مالی و اداری پوهنتون کابل به روز پنجشنبه مورخ 25 حوت سال جاری، با حضور روئسای پوهنځی ها، استادان و محصلین سنگ تهداب ساخت پارک محصلین را به وسعت 12 جریب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ - ۱۵:۲۰

فیلتر اختراع شده برای تصفیه هوای آلوده شهرها، در پوهنتون کابل به نمایش گذاشته شد

این فیلتر ازسوی انجینر سید زمان سعادت با همکاری ریاست تکنالوژی معلوماتی وزارت تحصیلات عالی اختراع و ساخته شده است. در محفل نمایش این فیلتر سیستم، معینان و روئسای وزارت تحصلات عالی،. . .

آلبوم عکس های بهاری محوطه زیبای پوهنتون کابل سال ۱۴۰۲ هـ ش

آلبوم تصاویر کنفرانس ملی تقویت تحصیلات عالی در پوهنتون کابل

بخشی از سخنان وزیر محترم تحصیلات عالی شیخ ندا محمد ندیم صاحب به استادان پوهنتون کابل:

محفل نظر خواهی در مورد نصاب برنامه ماستری جدید التاسیس در پوهنځی علوم اجتماعی برگزار گردید

نمایشگاه پوسترهای تحقیقاتی پوهنځی زراعت پوهنتون کابل برگزار گردید

از فراغت محصلین سال ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل تجلیل صورت ګرفت

البوم تصاویر مراسم تجلیل فراغت ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل