سرپرست ریاست پوهنتون کابل از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر ساینس دیدن نمود

website admin
شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۴ - ۱۱:۵۲
kkkk

سرپرست ریاست پوهنتون کابل درحالی‌که وی را معاونین پوهنتون نیز همراهی می‌کردند از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر سانیس دیدن نمود و با رییسان، استادان و کارمندان این پوهنځی‌ها صحبت نموده کارها، برنامه‌های انکشافی و راهبردی و هم‌چنان مشکلات آن‌ها را از نزدیک مورد بررسی قرارداده و در مورد برنامه‌ها و پلان‌های ا ا ا در مورد نظام تحصیلات عالی کشور به ویژه پوهنتون کابل به آن‌ها معلومات ارایه نموده و خواهان هم‌کاری آن‌ها دراین عرصه شد.

سر‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پرست پوهنتون کابل گفت که چهل سال گذشته کشور در حالت جنگ بود و الحمدالله حالا کشور از این حالت بیرون شده‌ و یک امنیت خوب حکم فرما است و این فرصتی است برای ترقی و پیش‌رفت کشور که ما باید از آن استفاده کنیم. سرپرست ریاست پوهنتون کابل افزود که علم و دانش کلید اصلی توسعه‌ و پیش‌رفت در یک جامعه می‌باشد و این امر زمان امکان پذیر است که ما یک نظام تحصیلی پویا و کارآمد داشته باشیم و خوش‌ بختانه رهبری ا ا ا برای تقویت و کارآمدی سیستم تحصیلی و آموزشی کشور با درنظر داشت ارزش‌های ملی و اسلامی برنامه‌های مفید و موثر دارد که با عملی شدن آن‌ها شاهد تحول مثبت در نظام آموزشی و تحصیلی کشور خواهیم بود.

در مقابل رییسان، استادان و کارمندان پوهنځی‌های نامبرده با استقبال از تشریف آوری سرپرست ریاست پوهنتون کابل به این پوهنځی‌ها تاکید کردند که آن‌ها جز نظام جدید خود را می‌دانند و برای بهبود و تقویت این نظام با سعی و تلاش کار خواهند کرد. رییسان، استادان و کارمندان این پوهنځی‌ها هم‌چنان در مورد کارهای صورت گرفته در این پوهنځی‌ها، برنامه‌ها و پلان‌های آینده این پوهنځی‌ها، بخش‌های تشکیلاتی آن‌ها و مشکلات فرا راه پوهنځی‌های نامبرده صحبت کرده و خواهان همکاری و حمایت سرپرست ریاست پوهنتون کابل شدند.

سرپرست ریاست پوهنتون کابل نیز به آن‌ها وعده سپرد که در زمینه پیشنهادات و حل مشکلات شان آن‌ها را با تمام توان حمایت و هم‌کاری می کند. سرپرست ریاست پوهنتون کابل هم‌چنان به استادان و کارمندان پوهنتون اطمینان می‌دهد که آن‌ها بدون نگرانی به وظایف و کارهای خویش ادامه دهند و هیچ نوعه تبدیلی و تقرری که خلاف قوانین و مقررات باشد صورت نخواهد گرفت و تمام حقوق و امتیازات آنان در وقت معینه اجرا خواهد شد. قابل یادآوری است که سرپرست ریاست پوهنتون کابل طی روزهای آینده از باقی پوهنځی‌های پوهنتون نیز دیدن خواهد نمود.

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۳/۳ - ۱۷:۲۹

د کابل پوهنتون علمي شورا نوبتي ناسته جوړه شوه

د کابل پوهنتون علمي شورا نوبتي ناسته د روان کال د غبرګولي په ۳ نېټه د کابل پوهنتون د رییس او د هغه د مرستیالانو ، د پوهنځیو رییسانو او د دې شورا د نورو غړو په ګ‌‌‌‌‌‌ډون په کابل پوهنتون. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۷:۵۳

په کابل کې د ایران اسلامي جمهوریت سفیر له کابل پوهنتون څخه لیدنه وکړه

په کابل کې ایران اسلامي جمهوریت سفیر بهادر امینیان له کابل پوهنتون څخه لیدنه وکړه او ددغه پوهنتون له رییس دکتور اسامه عزیز سره یې وکتل او د کابل پوهنتون او ایراني پوهنتونونو ترمنځ یې د. . .

یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۱ - ۹:۲۹

د کابل پوهنتون رییس د خپرونو، علمي مجلې او د پوهنتون تر لسانس پورته برنامو امریتونو څخه لیدنه وکړه

د کابل پوهنتون رییس دکتور اسامه عزیز، د پوهنتون علمي چارو مرستیال پوهاند محمد شفیع شریفي او مالي او اداري مرستیال معلم احمد حقاني په ملتیا د کابل پوهنتون د خپرونو، علمي مجلو او تر لسانس. . .

BACK TO NEWS

All Media

د کمال خان بند د پرانیستې په پار د افغانستان د اوبو مطالعه او مدیریت تر عنوان لاندې علمي او څېړنیز کنفرانس

په کابل پوهنتون کې د نیالګیو کېنولو کمپاین پیل