خبرتیا !

یبشسیب

د دې وحشيانه پیښې په اړه، چې په هغه کې د کابل پوهنتون یو شمېر ګران محصلین شهید او ټپیان شول د ژورې خواشیني او ډاډګیرنې مراتب څرګندوي.

پدې توګه، د دې پوهنتون ټولو برحاله او نوي شامېلېدونکو، د ورځې، شپې او ماسټري برنامو محصلینو ته خبر ورکول کیږي، چې د کابل پوهنتون محصلین سبا د لړم میاشتې په ۱۳ نېټه د سې شنبې په ورځ رخصت دي.

رتلونکې پرېکړه به په دې پاڼه کې اعلانیږي.

ومن الله توفیق

Latest announcements

Wed, Oct 21 2020 2:12 PM

Announcement for Registration of New Students of Kabul University, and the Start of the First and Fall Semesters!

The registration of new students is scheduled to start on Saturday, October 24/2020; according to the following timetables and start of the courses of the first semester and the fall . . .

Wed, Oct 14 2020 10:43 AM

Announcement of Kabul University for Master's programs!

The Department of Master's Programs (Master's and Doctorate) of Kabul University intends to complete the registration process for master's degree programs, which were previously . . .

Wed, Oct 14 2020 9:53 AM

Announcement of Kabul University and Slovak Technical University

The Afghan Conference on Solar Technologies (AFGSolar1) is to be organized in collaboration with Kabul University and the Slovak Technical University in Bratislava, Kabul University.Th . . .

Back to announcements

All MediaAll media

The Second Part of the Speech of President Mohammad Ashraf Ghani on Peace Building

The First Part of the Speech of President Mohammad Ashraf Ghani on Peace Building