جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافت

website admin
Tue, May 24 2022 5:29 PM
meeting

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مؤرخ 3جوزای سال جاری باحضور رئیس پوهنتون و معاونین آن، رؤسای پوهنځی‌ها و سایر اعضای این شورا در پوهنتون کابل تدویر یافت.

محترم دکتور اسامه عزیز رئیس پوهنتون کابل با صحبت در افتتاحیه این جلسه روی بعضی از موارد از جمله جدیت در تطبیق فیصله‌های شورای علمی و رهبری در ادارات پوهنتون کابل، فراهم‌سازی زمینه‌های بیش‎تر کار عملی برای محصلان در لابراتوراها، کتاب خانه و سایر ساحات تحقیقی پوهنتون، چگونگی رعایت آداب و شئون اسلامی در پوهنتون و سایر مسایل مرتبط صحبت نموده و اعضای شورای علمی نیز هرکدام ضمن هم‌نظری به بهبودی آن تأکید ورزیدند.

همچنان در این جلسه روی موضوعات آجندای جلسه بحث و تبادل نظر صورت گرفته و راجع به هرکدام طبق قوانین، مقررات و لوایح تصامیم لازم اتخاذ گردید.

Latest news

Sat, Oct 16 2021 11:52 AM

سرپرست ریاست پوهنتون کابل از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر ساینس دیدن نمود

سرپرست ریاست پوهنتون کابل درحالی‌که وی را معاونین پوهنتون نیز همراهی می‌کردند از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر سانیس دیدن نمود و با رییسان، استادان و کارمندان این. . .

Thu, Aug 05 2021 5:13 PM

The Konkor (University Entrance Exam) process of Kabul

The process of taking the entrance exam for 1400 in Kabul started on Thursday, August 5th, 2021 with the presence of excellency Dr. Abbas Basir, Minister of Higher Education, Prof. Dr.. . .

Wed, Aug 04 2021 3:11 PM

An Agreement Letter between the Faculty of Pharmacy of KU and the National Food and Drug Administration of Afghanistan

An Agreement Letter aimed at establishing cooperation and coordination between the Faculty of Pharmacy of Kabul University and the National Food and Drug Administration of Afghanistan. . .

BACK TO NEWS

Academic and research conference entitled "Study and Management of Afghanistan Water" to welcome the opening of Kamal Khan Dam

The National Seedlings Campaign at Kabul University Campus

Inauguration of the new building of Faculty of Public Policy and Mathematics of Kabul University