مولوي معلم احمد حقاني د کابل پوهنتون د مالي او اداري مرستیال په توګه معرفي شو

website admin
Sat, May 14 2022 11:26 AM
Introducing

د افغانستان د اسلامي امارت د ریاست الوزرا مقام د حکم پربنسټ ښاغلی مولوي معلم احمد حقاني د کابل پوهنتون د مالي او اداري مرستیال په توګه وګمارل شو او په دې اړه د روان کال د غوايي میاشتې په ۲۱ نېټه د چهارشنبې په ورځ د یوې غون‌‌‌‌‌‌ډې په لړ کې د کابل پوهنتون د رییس ښاغلي دکتور اسامه عزیز له لوري د دې پوهنتون استادانو او کارمندانو ته وروپېژندل شو.

پدې غون‌‌‌‌‌‌ډه کې د کابل پوهنتون رییس خبرې وکړې او د پوهنتون نوي مالي او اداري مرستیال ته یې د بریالیتوب غوښتنه وکړه او همدارنګه یې وویل، چې په اسلامي شریعت کې دنده یو اللهي امانت دی او مونږ هیله لرو، چې مولوي حقاني دا امانت او مسوولیت د پوهنتون د نورو مسوولینو په همکاري او د الله ج په توفیق سره په ښه توګه تر سره کړي.

ښاغلي مولوي حقاني هم پدې غون‌‌‌‌‌‌ډه کې خبرې وکړې او د ریاست الوزرا له باور څخه د مننې ترڅنګ یې د کابل پوهنتون له استادانو او کارمندانو څخه وغوښتل تر څو له ده سره د دې علمي او اکا‌‌‌‌‌‌ډمیک بنسټ کې همکاري وکړي او خپلې مشورې ونسپموي.

Latest news

Sat, Oct 16 2021 11:52 AM

سرپرست ریاست پوهنتون کابل از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر ساینس دیدن نمود

سرپرست ریاست پوهنتون کابل درحالی‌که وی را معاونین پوهنتون نیز همراهی می‌کردند از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر سانیس دیدن نمود و با رییسان، استادان و کارمندان این. . .

Thu, Aug 05 2021 5:13 PM

The Konkor (University Entrance Exam) process of Kabul

The process of taking the entrance exam for 1400 in Kabul started on Thursday, August 5th, 2021 with the presence of excellency Dr. Abbas Basir, Minister of Higher Education, Prof. Dr.. . .

Wed, Aug 04 2021 3:11 PM

An Agreement Letter between the Faculty of Pharmacy of KU and the National Food and Drug Administration of Afghanistan

An Agreement Letter aimed at establishing cooperation and coordination between the Faculty of Pharmacy of Kabul University and the National Food and Drug Administration of Afghanistan. . .

BACK TO NEWS

All MediaAll media

Academic and research conference entitled "Study and Management of Afghanistan Water" to welcome the opening of Kamal Khan Dam

The National Seedlings Campaign at Kabul University Campus