د فاتحې خبرتیا !

website admin
ku

ټولو دوستانو ته خبر ورکول کيږي چې د لوړو زده کړو وزارت پخوانۍ مالي او اداري مرستیال، د کابل پوهنتون پخوانۍ استاد او سرپرست او د خوست د شیخ زاید پوهنتون پخوانۍ رییس ښاغلی پوهندوی‌ ډاکتر ګل حسن ولیزی، چې جنازه یې مخکې په پلرنۍ هدیره کې خاورو ته سپارل شوې، د فاتحې مراسم یې د سلواغې (دلوې) میاشتې په ٧ د سه شنبې په ورځ له ۱:۳۰ تر ۳:۳۰ بجو د کابل ولایت څلورمې کارتې(کارته ۴ ) سیمه شیرشاه سوري جامع جومات کې ترسره کیږي.
دوستان دې خبر وي.
په درنښت

Latest announcements

Wed, Oct 21 2020 2:12 PM

Announcement for Registration of New Students of Kabul University, and the Start of the First and Fall Semesters!

The registration of new students is scheduled to start on Saturday, October 24/2020; according to the following timetables and start of the courses of the first semester and the fall . . .

Wed, Oct 14 2020 10:43 AM

Announcement of Kabul University for Master's programs!

The Department of Master's Programs (Master's and Doctorate) of Kabul University intends to complete the registration process for master's degree programs, which were previously . . .

Wed, Oct 14 2020 9:53 AM

Announcement of Kabul University and Slovak Technical University

The Afghan Conference on Solar Technologies (AFGSolar1) is to be organized in collaboration with Kabul University and the Slovak Technical University in Bratislava, Kabul University.Th . . .

Back to announcements

All MediaAll media

Academic and research conference entitled "Study and Management of Afghanistan Water" to welcome the opening of Kamal Khan Dam

The National Seedlings Campaign at Kabul University Campus