د محترمو رسنیو د پام وړ!

website admin
سیبسیب

په پام کې ده، چې کابل پوهنتون سبا د روان کال د لړم میاشتې په ۱۵ نېټه د پنجشنبې په ورځ تر غرمې مخکې په ۱۱ بجو د لړم میاشتې د دولسمې نېټې د خونړي برید، چې په پایله کې د دې علمي بنسټ یو شمېر محصلین او یو کارمند شهید او ۳۸ تنه نور ټپیان شول، یوه مطبوعاتي ناسته جوړوي. پدې توګه له تاسو محترمو رسنیو څخه په ډېر درنښت هیله کیږي، چې د دې ناستې په خبري پوښښ کې له مونږ سره همکاري او په ټاکلي وخت د کابل پوهنتون د علمي شورا تالار ته تشریف راوړئ.

درنښت
د کابل پوهنتون

Latest announcements

Wed, Oct 21 2020 2:12 PM

Announcement for Registration of New Students of Kabul University, and the Start of the First and Fall Semesters!

The registration of new students is scheduled to start on Saturday, October 24/2020; according to the following timetables and start of the courses of the first semester and the fall . . .

Wed, Oct 14 2020 10:43 AM

Announcement of Kabul University for Master's programs!

The Department of Master's Programs (Master's and Doctorate) of Kabul University intends to complete the registration process for master's degree programs, which were previously . . .

Wed, Oct 14 2020 9:53 AM

Announcement of Kabul University and Slovak Technical University

The Afghan Conference on Solar Technologies (AFGSolar1) is to be organized in collaboration with Kabul University and the Slovak Technical University in Bratislava, Kabul University.Th . . .

Back to announcements

All MediaAll media

Academic and research conference entitled "Study and Management of Afghanistan Water" to welcome the opening of Kamal Khan Dam

The National Seedlings Campaign at Kabul University Campus