امتحان داوطلبان اکمال تخصص وزارت صحت عامه در پوهنتون کابل اخذ گردید

website admin
Sat, Jan 15 2022 12:00 PM
img_8607

امتحان ورود داوطلبان اکمال تخصص وزارت صحت عامه روز پنج‎شنبه مؤرخ 23 جدی سال جاری با حضور داشت دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل، داکتر عبدالباری عمر معین وزارت صحت عامه، پوهاند عبدالقدیر خموش رییس اداره ملی امتحانات و اشتراک کنندگان در پوهنتون کابل اخذ گردید.

رییس پوهنتون کابل و معین وزارت صحت عامه ضمن آرزوی کامیابی و موفقیت برای داوطلبان بر شفافیت و تامین عدالت در این امتحان تاکید کردند. آنها داوطلبان این امتحان را امید و آرزوی مردم افغانستان خواندند و اذعان کردند که سیستم امتحان بگونه‌ی عیار شده است که هیچ‌گونه جعل و تقلب در آن نفوذ نمی‌تواند و تنها معیار کامیابی استعداد، توانایی و شایستگی متقاضیان است. دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون کابل هم‌چنان رسیدن به مرحله اکمال تخصص را به داکتران حاضر در امتحان تبریک گفت و افزود که داکتران نقش مهم و اساسی در سلامت جامعه‌ دارند و هم‌چنان مسوولیت بزرگ اخلاقی و اجتماعی در قسمت درمان و تداوی مریضان نیز دارند و ما از رهبری امارت اسلامی افغانستان توقع مندیم که در راستای برگزاری چنین امتحان‌های مهم و ملی شفافیت و شایسته سالاری را ملاک کار خویش قرار دهند.

قابل یادآوری است که در امتحان اکمال تخصص وزارت صحت عامه 6614 تن اشتراک کرده‌اند که از این میان 1739 تن آنان‌ را طبقه اناث تشکیل می‌دهد و قرار است 500 تن در این امتحان جذب گردد.

Latest news

Sat, Oct 16 2021 11:52 AM

سرپرست ریاست پوهنتون کابل از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر ساینس دیدن نمود

سرپرست ریاست پوهنتون کابل درحالی‌که وی را معاونین پوهنتون نیز همراهی می‌کردند از پوهنځی‌های ریاضیات، کیمیا، زراعت، اقتصاد و کمپیوتر سانیس دیدن نمود و با رییسان، استادان و کارمندان این. . .

Thu, Aug 05 2021 5:13 PM

The Konkor (University Entrance Exam) process of Kabul

The process of taking the entrance exam for 1400 in Kabul started on Thursday, August 5th, 2021 with the presence of excellency Dr. Abbas Basir, Minister of Higher Education, Prof. Dr.. . .

Wed, Aug 04 2021 3:11 PM

An Agreement Letter between the Faculty of Pharmacy of KU and the National Food and Drug Administration of Afghanistan

An Agreement Letter aimed at establishing cooperation and coordination between the Faculty of Pharmacy of Kabul University and the National Food and Drug Administration of Afghanistan. . .

BACK TO NEWS

All MediaAll media

Academic and research conference entitled "Study and Management of Afghanistan Water" to welcome the opening of Kamal Khan Dam

The National Seedlings Campaign at Kabul University Campus