tariq_admin

Event dates

Event dates -

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، در راه خدمت‌گذاری به جامعه اکادمیک کشور و تربیه نسل جوان تلاش‌ها و زحمات بی شایبه را انجام داده‌است.هیئت رهبری پوهنتون کابل، استادان، منسوبین و محصلین این نهاد علمی با ابراز تسلیت و غم‌شریکی به خانواده و دوستان مرحومی، درگذشت این استاد محترم را یک ضایعه بزرگ به جامعه علمی و اکادمیک کشور و به ویژه برای پوهنتون کابل دانسته و از درگاه اقدس الهی برای مرحومی مغفرت و برای بازمانده‌گان‌اش صبر جمیل استدعا می‌نماید.

روح استاد شاد و یادش گرامی باد.

بخشی از سخنان وزیر محترم تحصیلات عالی شیخ ندا محمد ندیم صاحب به استادان پوهنتون کابل:

محفل نظر خواهی در مورد نصاب برنامه ماستری جدید التاسیس در پوهنځی علوم اجتماعی برگزار گردید

نمایشگاه پوسترهای تحقیقاتی پوهنځی زراعت پوهنتون کابل برگزار گردید

از فراغت محصلین سال ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل تجلیل صورت ګرفت

البوم تصاویر مراسم تجلیل فراغت ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

More events

دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۸ - ۱۶:۵۵

انا لله و انا الیه راجعون

با دریغ و درد اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهنوال زلمی هوتک، استاد دیپارتمنت بشرشناسی و باستانشناسی پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به اثر مریضی که عاید حالش . . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۹:۳۵

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند دکتور عبدالقدوس راجي، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دکتور عبدالقدوس . . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۶ - ۱۵:۴۸

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت . . .