اطلاعیه شروع دوباره دروس پوهنتون کابل

یبشسیب
هیئت رهبری پوهنتون کابل با تاسف و تاثر عمیق بابت وقوع حادثه اسفبار و المناک مؤرخ 12 عقرب پوهنتون کابل و تقبیح این عمل ددمنشانه و دور از اصول و ارزش‌های ديني،انسانی و خلاف موازین حقوق بشری، مراتب تسلیت و غمشریکی خویش را با خانواده‌های محترم محصلان شهید و زخمیان این حادثه‌ی غم‌انگیز، محصلان، استادان، همکاران، خانواده تحصیلات عالی و جامعه اکادمیک کشور ابراز میدارد.
بر اساس هدایت محترم رئیس جمهور، رهبری پوهنتون کابل طی جلسه‌ی مشترک با رهبری وزارت تحصیلات عالی و مقامات امنیتی پیرامون تدابیر بهتر امنیتی این پوهنتون تصامیم لازم اتخاذ نمودند. لذا در نظر است جهت جلوگیری از سکتگی دروس، سر از فردا چهارشنبه مؤرخ 14 عقرب سال جاری دروس پوهنتون کابل طبق تقسیم اوقات تعیین شده دوباره آغاز گردد. لذا از همه محصلان عزیز تقاضامندیم که سر از فردا به درس‌های خویش حاضر گردند.
همچنان لیلیه‌های ذکور و اناث نیز دوباره فعال گردیده و محصلان عزیز ولایات که شامل لیلیه‌ها می‌باشند، می‌توانند سر از فردا دوباره به لیلیه‌ها مراجعه نمایند. به همین‌سان روند ثبت نام جدیدالشمولان 1399 نیز طبق تقسیم اوقات مرتبه ادامه میابد.
کمیته‌های تنظیم مراسم‌ غمشریکی با خانواده‌های شهدا و زخمیان این واقعه المناک، عیادت از زخمیان و برنامه‌های یادبود از شهدای عزیز نیز ایجاد گردیده که طی روزهای بعدی برنامه‌های معین به اطلاع شما ارجمندان گرامی خواهد رسید.
با احترام
هیئت رهبری پوهنتون کابل

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۸:۸

قابل توجه رسانه‌هاي محترم !

قرار است پوهنتون كابل به روز پنج‌شنبه ساعت 11 قبل ازظهر به ‌مناسبت رويداد خونين دوازدهم عقرب كه بر اثر آن تعدادي از دانشجويان و يك كارمند اداري اين نهاد شهيد و تعداد 28 تن ديگر زخمي . . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۳:۴۶

اطلاعیه شروع دوباره دروس پوهنتون کابل

هیئت رهبری پوهنتون کابل با تاسف و تاثر عمیق بابت وقوع حادثه اسفبار و المناک مؤرخ 12 عقرب پوهنتون کابل و تقبیح این عمل ددمنشانه و دور از اصول و ارزش‌های ديني،انسانی و خلاف . . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۳:۴۳

اطلاعیه !

باابراز تاسف و تاثرعمیق بابت وقوع حادثه ددمنشانه، تعداد از محصلان عزیز پوهنتون کابل شهید و زخمی گردیدند.
بنا برای تمامی محصلان این پوهنتون اعم از محصلان برحال و جدیدالشمولان بخش . . .

بازگشت به اطلاعیه ها