اطلاعیه ثبت نام محصلان جدیدالشمول پوهنتون کابل و شروع دروس سمسترهای اول و خزانی

یشسیبشسیب

قرار است سر از روز شنبه مؤرخ ۳ عقرب ۱۳۹۹ ثبت نام محصلان جدیدالشمول مطابق تقسیم‌اوقات ذیل و دروس سمستر اول و سمستر خزانی پوهنتون کابل آغاز گردد.

لذا از تمامی محصلان محترم جدیدالشمول و برحال تقاضأ به عمل می‌آید که سر از روز شنبه با مراجعه به پوهنځی‌های مربوطه به دروس خویش حاضر بوده و محصلان جدیدالشمول بر اساس تقسیم‌اوقات تعیین شده آمریت امور محصلان پوهنتون کابل، به روزهای معین با اصل تذکره‌تابعیت، ۴ قطعه‌عکس، نمبر شناسایی (ID کانکور) با درنظرداشت رهنمودهای صحی که در ذیل تذکر یافته اند در محل ثبت نام (تالار آمریت‌نشرات) حاضر گردند.

• استفاده از ماسک ضروری است؛
  • رعایت نمودن فاصله دو متری از همدیگر؛
  • جلوگیری از تجمعات بیش از دو نفر در محل ثبت نام.

نوت: محصلان محترم جدیدالشمول پوهنتون کابل که از ثبت‌نام باز می‌مانند، از تاریخ ۲۰ الی ۲۴ عقرب به تالار آمریت نشرات پوهنتون مراجعه نمایند، در غیر آن ثبت نام صورت نگرفته و محصلان محترم حق شکایت را نخواهند داشت.

بسیشس

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۵ - ۱۰:۲۵

اعلان تدارکاتی !