tariq_admin

Event dates

Event dates -

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، در راه خدمت‌گذاری به جامعه اکادمیک کشور و تربیه نسل جوان تلاش‌ها و زحمات بی شایبه را انجام داده‌است.هیئت رهبری پوهنتون کابل، استادان، منسوبین و محصلین این نهاد علمی با ابراز تسلیت و غم‌شریکی به خانواده و دوستان مرحومی، درگذشت این استاد محترم را یک ضایعه بزرگ به جامعه علمی و اکادمیک کشور و به ویژه برای پوهنتون کابل دانسته و از درگاه اقدس الهی برای مرحومی مغفرت و برای بازمانده‌گان‌اش صبر جمیل استدعا می‌نماید.

روح استاد شاد و یادش گرامی باد.

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

More events

دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۹:۳۵

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند دکتور عبدالقدوس راجي، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دکتور عبدالقدوس . . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۶ - ۱۵:۴۸

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .