محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

fasd

Event dates

Event dates -

Location Kabul University

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و معاونین پوهنتون، رؤسای پوهنځی‌ها، اعضای خانواده مرحوم ځدران و تعدادی از استادان و کارمندان پوهنتون در تالار اجتماعات پوهنځی علوم اجتماعی این پوهنتون برگزار گردید.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون کابل در پایان این مجلس طی سخنانی ضمن اظهار خوش آمدید به حاضران و اعضای خانواده مرحوم، از کارنامه‌ درخشان و تلاش‌های وافر پوهاند ځدران در عرصه نشر و گسترش علم و ادب در پوهنتون کابل یادآوری نمود. دکتور بابری با یادآوری از بعضی فعالیت‌ها و ویژگی‌های بارز مرحوم دکتور ځدران، ایشان را یک شخصیت علمی و روشنفکر، ملی و خییر کشور دانسته و ازدست دادن وی را ضایعه بزرگ برای خانواده تحصیلات عالی و جامعه آکادمیک کشور دانست.

پوهندوی فریدالله فرهمند رئیس پوهنځی علوم اجتماعی، پوهنوال ستارالدین صدیقی رئيس پوهنځی روان‌شناسی و علوم تربیتی، محترم محمد احسان سعادت پسر مرحوم دکتور الف‌شاه ځدران نیز سخنرانان دیگر این برنامه بودند که هرکدام ضمن یادآوری از کارنامه و خاطرات ایشان، مرحوم ځدران را شخصیت ارزشمند و دارای جایگاه رفیع و ماندگار در عرصه‌های علمی و فرهنگی و جامعه اکادمیک کشور خواندند. آقای احسان سعادت پسر مرحوم ځدران با صحبت در این برنامه ضمن یادآوری بعضی از خاطرات و هدایات پدر مرحومش، از مسئولان پوهنتون کابل و پوهنځی علوم اجتماعی بخاطر تدویر این محفل تشکر نمود.

این برنامه که حوالی ساعت ۹ صبح تدویر یافته بود به ساعت ۱۰ و نیم قبل از ظهر با اتحاف دعا به روح پر فتوح مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران و خیر فلاح کشور خاتمه یافت.

34.5331, 69.1661

More events

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱ پوهنتون کابل

از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» با حضور داکتر عباس بصیر نامزدوزیر وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۴۶

نمایشگاه هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی در دانشگاه کابل تدویر یافت

نمایشگاه ۴۱ اثر ارزشمند هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی که به هدف معرفی این هنر به مردم و جامعه در پوهنتون کابل راه اندازی گردیده بود طی محفلی به روز دوشنبه ۳ سنبله سال جاری با حضور . . .